Jos ir dabar jau buvusio vyro Andriaus santykiai prieš kelis metus subyrėjo į šipulius, tačiau visus taškus poros skyrybų dramoje daugiau nei prieš savaitę sudėliojo Šiaulių teismas.

Jau daugiau nei metus A. Grudytė džiaugiasi nauju keliais metais vyresniu mylimuoju Sauliumi bei puikiai besiklostančiais santykiais, skelbia žurnalas „Privatu! + TV gidas”.

„Deja, neišvengėme pykčių. Išsiskyrėme ne kaip du suaugę žmonės. Abu patyrėme daug neigiamų emocijų. Jis man ir grasino, ir skleidė apie mane negražias kalbas. Buvo viešai šnekama, esą nesirūpinu dukra, esu pasileidėlė“, - leidiuniui apie skyrybas su pirmuoju sutuoktiniu pasakojo žinoma aktorė ir tikino į tokias kalbas nereagavusi. Esą teisintis ja netikėjusiems ji neprivalėjo, o artimiausi žmonės, Agnės įsitikinimu, žino, kaip viskas yra iš tiesų.

Iš pirmosios santuokos A. Grudytė augina trijų metų dukrą Ievą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją