34 metų amžiaus reperis, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Curtisas Jacksonas, sutiko išleisti savo romaną „Playground“ (Žaidimų aikštelė) per „Penguin Young Reader“ leidybinę kompaniją.

Knyga skirta jauniems suaugusiems žmonėms. Joje pasakojama apie 13 metų peštuką, kuris pasikeičia pamatęs, kokią žalą padarė jo elgesys.
Paauglius nuo patyčių sulaikyti mėginanti knyga turėtų pasirodyti 2012 m. sausio mėnesį.

„MTV News“ išplatintame pareiškime reperis aiškino, kodėl parašė šį romaną: „Labai troškau parašyti „Playground“, kadangi norėjau patyrinėti, kaip vaikas tampa peštuku“.

„Aprašiau įvykius iš savo paties vaikystės ir brandos laikotarpio, tačiau labai džiaugiausi, kai istorija įgijo savo siužetinę liniją. Ši knyga būtų man labai padėjusi augant, o dabar kai pats turiu paauglį sūnų, noriu, kad ji turėtų teigiamą poveikį visiems paaugliams“.

C. Jacksonas jau yra išleidęs dvi knygas – memuarus „From Pieces to Weight“ (Nuo gabaliukų iki svorio) ir pagalbos sau gidą kartu su Robertu Greene‘u „The 50th Law“ (50-asis įstatymas).

„50 Cent“ išgarsėjo 2003-aisiais išleidęs albumą „Get Rich Or Die Tryin'“ (Praturtėk arba mirk bandydamas), kurio parduota 15 milijonų kopijų visame pasaulyje.

Jis yra kalbėjęs apie savo paties smurto kupiną vaikystę. Manoma, kad jis buvo pradėjęs gatvėse pardavinėti kreką ir kokainą, kai jam buvo tik 12 metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją