Naujo stratego paieškos prasidėjo po to, kai brazilas Leonardo susiviliojo itin pelningu Prancūzijos PSG klubo pasiūlymu tapti generaliniu vadybininku, per metus uždirbant apie 5 milijonus eurų.

Iš pradžių buvo derėtasi su buvusiu Argentinos ir Čilės rinktinių strategu Marcelo Bielsa, tačiau šis dėl asmeninių priežasčių pasiūlymą atmetė.

Anot Italijos spaudos, dabar "Inter" renkasi iš trijų pretendentų. Tarp jų - buvęs "Genoa" strategas Gianpiero Gasperini, su "Palermo" Italijos taurės finalą pasiekęs Delio Rossi bei "Porto" vairininkas Andre Villas Boasas.

Būtent pastarasis specialistas yra labiausiai norimas Milano klubo vadovų, tačiau jo sutartyje numatyta net 15 milijonų eurų išpirkos suma kelia problemų. Todėl "Inter" vykdantysis direktorius Marco Branca, "Gazzetta Dello Sport" duomenimis, jau išvyko į Portu, kur tęs derybas.

Tiesa, greta jų žiniasklaidoje minimos ir Gianfranco Zolos, Guuso Hiddinko ir Fabio Capello pavardės.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją