Anna
– vakarinis apavas su 2 ¼ colio aukščio kvadratinės formos kulnais ir odiniu padu. Gaminami iš juodos arba tamsiai mėlynos spalvos odos, balto satino ir auksinio, austrės arba alavo metalo spalvų. Prie šių batelių puikiausiai tinka Delicate rankinė.

Custom – vakarinis apavas su 2 ¾ colio aukščio juodos emalio pakulne. Atkreipkite dėmesį į unikalią kulno formą, kuri yra nuožulni ir sukuria švelnų siluetą. Gaminami iš juodos zomšos arba švelnaus jos pakaitalo, pelenų pilkumo arba aukso spalvų. Prie šių batelių patariame derinti Cristina vakarinę rankinę.

Expose – vakarinis apavas iš skaidraus vinilo su 3 colių aukščio Lucite kulnu. Šis nepriekaištingai pavykęs bandymas atkurti Pelenės stiklines kurpaites pasirodė 1980 m., 1990 m. buvo atnaujintas, o šiais metais vėl buvo patobulintas dizainas. Prie jų dera Invisible vakarinė rankinė.

Holding – vakariniai bateliai iš satino su 2 ¾ colio aukščio pakulne. Atkreipkite dėmesį į išskirtinį ir laikui atsparų Mary Jane stilių su moteriškais dirželiais ir naujesniu, platesniu tiesaus kulno siluetu. Gaminami iš balto satino, kurį galima nudažyti pagal jūsų pageidavimą. Prie šios vakarinės avalynės dera Delicate vakarinė rankinė.

Illicit – vakarinės basutės su 3 colių aukščio kulnu, kuris išlietas madingu ritės siluetu. Dirželiai elegantišku šokių stiliumi sukryžiuoti ties pėda. Spalvos – baltos odos ir austrės metalo.

Lingerie – vakarinės bukanosės įspiriamos basutės su 2 ¼ colio aukščio kulnu iš siuvinėto audinio. Unikalus Regent kulnas, pagamintas iš juodos emalio ir šiam avantiūristiškam, tačiau patogiam dizainui suteikia karališką siluetą. Spalva – juoda. Prie jų dera Romantica vakarinė rankinė.

Muffin – skirtos didesniems vakariniams pobūviams, elegantiškos basutės su 3 colių aukščio pakulne. Meniška juodų švelnių veršiuko plaukų ir blizgančio juodo satino, išdailinto austriškais kristalais, kombinacija išryškina šių batelių išskirtinį dizainą. Prie jų dera Muffin vakarinė rankinė.

Nuclear – vakarinės basutės su 3 ½ colio aukščio Lucite pakulne ir Lucite platforminiu padu su juostuota apačia. Atkreipkite dėmesį į stilingą peršviečiamo vinilo ir metalo spalvos sidabro dekoracijų kombinaciją šiuose bateliuose su juostelėmis ties kulkšnimi ir sagties akcentu. Prie jų dera Invisible vakarinė rankinė.

Raquel – vakariniai bateliai su 3 colių aukščio pakulne madingo klasikinio “eik bet kur” stiliaus. Atkreipkite dėmesį į elegantišką, subtiliai užbaigtą kulną. Gaminami iš juodos odos, balto satino, auksinės arba alavo metalo spalvų. Prie jų tinka Delicate vakarinė rankinė.

Risque – vakarinis apavas su 3 colių aukščio pakulne, siauru galu ir labai paprasta nugarėle be jokių sagčių. Aukštosios mados “dangoraižių” kulnas, inkrustuotas puikiausiais Swarovski’o kristalais, importuotais iš Austrijos. Gaminami iš juodo krepo. Dera su Risque vakarine rankine.

Scarlet – vakariniai bateliai su 3 colių aukščio pakulne, sukurti vakarienei ir šokiams. Aukštosios mados pripažinti “ritės” kulnai suteikia puikiausią atsvarą klasikiniam siluetui. Gaminami iš elegantiškos juodos odos arba spindinčio balto satino. Dera prie Delicate vakarinės rankinės.

Sirena – vakarinės “šlepetės” su 2 ¼ colio aukščio kulnais yra labai patogios, jei ketinate šokti per visą naktį. Sukurti iš permatomo vinilo su elegantiškomis sidabrinėmis juostelėmis ir “stikliniais” Lucite kulnais. Dera prie Invisible vakarinės rankinės.

Smooth – vakariniai bateliai su 2 ¼ colio aukščio pakulnėmis puikiausiai tinka bet kokiai ypatingai progai. Sukurti iš elegantiško juodo krepo su odiniu padu. Atkreipkite dėmesį į žavingą architektūriškai nulipdytą kulną.

Tubex – vakariniai bateliai su 1 ¾ colio aukščio kulnais. Sukryžiuotos elastinės juostelės labai patogiai priglunda prie kojos, o ant jų padabinami Swarovski’o kristalai, importuoti iš Austrijos. Gaminami iš juodos odos arba balto satino. Prie jų dera Delicate vakarinė rankinė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją