Naujienų portalui DELFI G. Žalienės draugės papasakojo, jog stilistė su dabartiniu savo gyvenimo draugu Tomu susipažino prieš daugiau nei pusmetį. Esą būtent tiek ir tęsiasi ypač artima poros draugystė.

„Tomas Genutę dievina, abu atrodo neišskiriami, nors kol kas kartu jie negyvena. Iš tikrųjų jie nei labai slepiasi, kad draugauja, nei viešinasi, džiaugiasi ramiu gyvenimu“, – atviravo šaltiniai.

DELFI klausiama apie asmeninio gyvenimo permainas, G. Žalienė nebuvo labai kalbi, tačiau apie draugystę neigti neskubėjo.

„Mano asmeninis gyvenimas puikus, galiu pasidžiaugti, jog viskas klostosi puikiai“, – tepasakė ji, tačiau nuo platesnių komentarų apie mylimąjį susilaikė tikindama, jog nėra prasmės visiems pasakoti asmeniškumų.

Žinomą stilistę ir jos mylimąjį Tomą pramogų pasaulio įžymybės dažnai sutinka ir sostinės senamiestyje. Susikibę už rankų jiedu tvankius vasaros vakarus leidžia drauge.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją