Moteris pasakos, kad išgirdusi kvietimą teisėjauti šokių projekte ilgai nesvarstė, o pasiūlymą priėmė kaip puikią galimybę pasirodyti.

„Konsultavausi su nemažai televizijoje dirbančių ir klausiau jų, kas ant bangos. Kiekvienas einantis į televizijos projektus turi būti pasiruošęs ne tik asmeninių santykių nagrinėjimui, tačiau ir itin aštriai, ir kartais ne visai maloniai kritikai. Juk tai šou, ir žiūrovui reikia tikrų emocijų“, - aiškins I. Šimukauskienė. Pasak jos, talentų begalės, tačiau tų, kurie geba jį atskleisti prieš kamerą – vienetai.

„Nepateisinu komisijos narių, kurie į projektą atėjusį talentą tik ir bando sugniuždyti ir sutrypti. Juk jam kaip tik reikia padėti atsiskleisti, jį ugdyti“, - tikins kita aktorė ir komisijos narė Kristina Kazlauskaitė.

Paskutinėje šio sezono diskusijų laidoje „Valanda su Rūta“ susirinks gausus būrys garsių ir mylimų televizijos projektų dalyvių. Šmaikštūs pajuokavimai, interpretuoti pasirodymai ir tai, ko žiūrovai užkulisiuose nemato - jau šio ketvirtadienio laidoje, 19.10 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją