P.S. Su nugalėtojais Nacionalinė SPA asociacija dėl prizo atsiėmimo susisieks asmeniškai.

Geriausio komentaro autoriui, pasivadinusiam Vasara, dovanojamas poilsio savaitgalis dviems SPA Vilnius SANA Druskininkuose.

Iš skrydžio būsenos į žemę sugrąžina tylus, ramus balsas:

- Jau galite keltis...

Pakyli nuo puraus, tavo kūno šilumos prisigėrusio rankšluosčio, nuleidi besvores kojas. Sugrįžti į šį pasaulį, bet veide šviečia šypsena. Tik dabar užuodi lengvą, plevenančių žvakių švieselių skleidžiamą aromatą.

- Kaip jaučiatės? Galva nesvaigsta? - tavimi rūpinasi toliau. Rankų darbas baigtas.Toliau gydo žodis.

- Truputį... Ačiū, jaučiuosi puikiai.

Negali nesišypsoti, nes ta šypsena - tai nauja tavo būsena. Dabar visos problemos - tik maži ant kelio pabirę grumsteliai. Tavo širdis pilna džiaugsmo, o kūnas jėgų. Pamiršai, kad prieš pusantros valandos atėjai čia vos pavilkdamas kojas, liūdnomis užgesusiomis akimis, nuo skubėjimo ir streso keliamos įtampos sukaustyta nugara.

Džiaugiesi gyvenimu, kiekviena jo akimirka, paryškėjusiomis spalvomis ir vėl myli visą pasaulį.
Tik geriausi iš geriausių masažo meistrų gali padovanoti tokį jausmą. Aš tai žinau, nes turėjau laimės sutikti keletą Meistrų. Gaila tik, kad jų paslaugos išties brangios. Bet vertos kiekvieno cento.

Ne taip svarbu, kas naudojama masažo metu - ar pasitelkiami beveik magiški akmenys, ar kvapnių žolelių ryšulėliai, ar tik žmogaus rankos ir geras aliejus - tikras Meistras savo rankomis skaityte skaito jūsų kūną ir duoda jam tai, ko reikia...

Dar dviejų komentarų autoriams - Julijai ir Lidijai, dovanosime po 200 Lt vertės kuponą masažui viename iš Nacionalines SPA asociacijos nario SPA centre.

Julija:

Masažas....
Taip ir jaučiu tą neapsakomą jausmą...
Gera ir pasakiška...
Rodos, kad daug mažų skruzdėlyčių tave apgaubia savo rūpesčiu.
....Dabar jos ropinėja mano nugara, norisi užsimerkti ir pamiršti viską aplinkui....
O ta nuojauta, kad visa tai tuoj baigsis tiesiog lenda į širdį... Tačiau skruzdėlytės priverčia mane tai pamiršti... Ir aš vėl malonumų jūroje.....

Lidija:

Kas tai? Tai ne iš vaikystės švelnus mamos rankų prisilietimas ir ne mylimo žmogaus karšta glamonė... Tai kito - dažniausiai nepažįstamo - žmogaus prisilietimas prie mano kūno, jausmų ir proto.

Nuo pat gimimo kiekviena gyvenimo sekundė mums duoda patyrimą. Ir nesuskaitoma gausybė patirties akimirkų, pavyzdžiui, tokių kaip džiaugsmas, meilė, nusivylimas ar baimė tarsi mozaika kuria mus augančius, bręstančius, sveikus ar ligotus... Ir mes net negalime suprasti ir įvertinti, kad kažkur vaikystėje patirta baimė ar jaunystėje išgyventas nusivylimas, liūdesys ar kasdieninis stresas įsirėžė į mūsų elgesį ar protą, o gal net nukeliavo į bet kurią kūno ląstelę ir leido pajusti skausmą...

Gal dėl to dabar aš blogai išsimiegu, o gal dėl to kai kurie mano raumenys susitraukę ir sustingę, gal dėl to aš jaučiu įtampą ar gal esu tiesiog neryžtinga, kai reikia priimti vieną ar kitą sprendimą?...
Ir aš sutinku patirti Meistro tobulo prisilietimo jausmą... Tai tarsi sandoris tarp jo ir manęs, patvirtintas nuoširdumu, širdies, rankų šiluma ir mano dėkingumu.

Neišskirdama į priekį nei vienos masažo rūšies ar technikos, priimdama žvakės šviesos ramybę, muzikos garsų jausmingumą ar eterinių aliejų magiškumą, aš patikiu ir leidžiu Meistro tobulam prisilietimui surasti sukauptas ir "užrakintas" mano kūne blogąsias patirtis, atidaryti "užblokuotus" kelius, kad toliau aš pati natūraliom gyvybinėm galiom atgaučiau savo gyvenimo pilnatvės tėkmę, kuri skatintų tobulėti, džiaugtis mano gyvenimo akimirkomis, mokintų įveikti sunkumus, mylėti save ir kitus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją