Savaitei įpusėjus suprasite, kad šį laiką prisiminsite ilgai. Ketvirtadienis ir penktadienis – mažiau įspūdingos dienos (atsakomybė, detalės, kitų žmonių jausmai), bet savaitgalį vėl galėsite sutelkti visą savo dėmesį į tą ypatingą žmogų.

Jautis

Visa savaitės romantika nukelta į savaitgalį. Bet negalima pasakyti, kad kitos dienos bus nuobodžios – nuo pirmadienio iki trečiadienio laukia puikus linksmybių ir nuotykių laikas. O ketvirtadienį ir penktadienį priimkite tuos iššūkius, kuriuos taip mėgstate (ypač – komunikacijos srityje). Ko galėtumėte tikėtis šeštadienį ir sekmadienį? Linksmybių? Taip. Progos geriau pažinti ypatingą žmogų? Taip. Pasivaikščiojimų kartu? Žinoma. Cukraus vatos? Visiškai įmanomas dalykas.

Dvyniai

Kad galėtumėte mėgautis viskuo, ką tik gali jums pasiūlyti ketvirtadienis ir penktadienis – tai yra, sėkme ir laime meilės srityje – reikės kaip reikiant paplušėti pirmadienį, antradienį ir trečiadienį. Kančia nebus, bet turėsite daug progos įsitikinti savo tolerancijos ribomis. O tuomet ateis ketvirtadienis ir penktadienis. Eisite į koncertą, kavinę, parodą, prabangią vakarienę... galimybės tiesiog beribės. Sakykite „taip“ viskam, ką bepasiūlys mylimas žmogus. Savaitgalį ne vaikščiosite, o tiesiog skraidysite ore.

Vėžys

Tai bus tokia savaitė, kokią norėtumėte aprašyti. Ar bent jau tokia, apie kokią ilgai galvosite saulėtomis dienomis – galiausiai juk saulė, – spindinti, šilta, aistringa, – geriausiai nusako jūsų būseną šią savaitę. Jūs esate saulė. Juokinga? Būti saule? Bet trys pirmosios savaitės dienos švytėjimo jus išvargins, ir ketvirtadienis bei penktadienis praslinks be jokių įvykių. Šias dienas galite panaudoti tolimesnio laiko planavimui. O tuomet ateis savaitgalis – kai seks vienas romantiškas nutikimas po kito. Atrodys per gerai, kad būtų tiesa. Jūs su savo ypatingu žmogumi būsite kone nežemiška pora. Kaip saulė ir mėnulis.

Liūtas

Apie santykius galvojate kaip apie investiciją. Kai kažkam įsipareigojate, mintyje turite ilgalaikius dividendus. Bent jau taip galvosite nuo pirmadienio iki trečiadienio. Todėl nieko nuostabaus, kad jūsų savaitei trūks tikros meilės. Ketvirtadienį ir penktadienį turėsite daug planų ir jie visi gana sėkmingai bus įgyvendinti, bet kažko bus maža; net jei turite porą, jūsų ryšys šią savaitę bus daugiau intelektualinis, o ne fizinis. Bet ir tai gerai. Kiekviena savaitė yra skirtinga. Šeštadienį ir sekmadienį galimas šeimyninis ginčas. Būkite tokie supratingi kiek tik įmanoma.

Mergelė

Laikas nuo pirmadienio iki trečiadienio bus skirtas daugiau draugams, nei romantiškiems reikalams. Turite ypatingą vietą savo draugų rate – esate neoficialus lyderis, nesvarbu, ar tai suvokiate, ar ne, ir jums svarbūs jūsų draugai. Mylite šiuos žmones. Ketvirtadienį ir penktadienį turėsite galimybę atleisti kažkam, kas nesitiki iš jūsų atleidimo. Tai suteiks jums ramybę. Ir tuomet laukia tikrai magiškas, tikrai meilės kupinas savaitgalis.

Svarstyklės

Nuo pirmadienio iki trečiadienio norėsite savo galvoje susidėlioti visa, kas vyksta. Juk jums patinka tvarka ir sistematika. Be to, žmonės jums nuolat skambins, kažko norės, reikalaus... bus daug vargo. Ir palengvėjimas ateis tik ketvirtadienį. Bet kai jau jis ateis, atrodys, kad nematoma, bet sunki našta būtų nuimta nuo jūsų pečių. Savaitgalį jūs su ypatingu žmogumi apsispręsite kažkokiam dideliam pirkiniui.

Skorpionas

Jei jūs ir jūsų ypatingas žmogus savaitės pradžioje ruošiatės kažkur iškeliauti, ką gi – jūs laimės kūdikiai. Kelionėje jūsų laukia didžiulė sėkmė – ar netikėtai pasitaikęs pirmos klasės viešbutis už juokingą kainą, ar puikus pirkinys. Be to, puikiai sutarsite tarpusavyje. Ketvirtadienio ir penktadienio neverta net minėti, o va šeštadienį ir sekmadienį patirsite meilę iš visų pusių. Jei esate toli, draugas paskambins jums pasakyti tik tai, kad pasiilgo.

Šaulys

Savaitė nebus romantiška, nebus netgi ypač linksma. Ji prasidės trimis įtempto darbo dienomis. Ir tik ketvirtadienį pradėsite mėgautis gyvenimu ir savimi. Bet ketvirtadienis ir penktadienis bus dienos, skirtos daugiau draugams. Draugai norės su jumis susitikti. Draugai norės jums pasakoti paslaptį. Padarysite draugui paslaugą. Va taip ir klostysis reikalai. Savaitgalį su kitu žmogumi dalinsitės idėjomis. Tai gali būti jūsų mylimas žmogus, gal net sutuoktinis – bet tikrai neaptarinėsite, ar geriau atostogauti Karibuose, ar Aliaskoje.

Ožiaragis

Jei vėl pradėjote sportuoti, jaučiatės tiesiog nuostabiai, o atrodote puikiai, bet nemanykite, kad visi aplinkiniai tik ir trokšta nuolat apie tai klausytis. Nuo pirmadienio iki trečiadienio kalbėdamiesi su žmonėmis žvelkite jiems į akis ir pastebėkite užuominas. Ketvirtadienį ir penktadienį – didžiausia meilės ir romantikos tikimybė. Santykiai taps svarbiausia tema. Jei jūs ir jūsų žmogus mėginate pasverti kitą savo žingsnį, nesigilinkite į faktus. Elkitės taip, kaip jaučiatės. Savaitgalis skirtas pradėti viską iš naujo.

Vandenis

Gali pasitaikyti, kad savaitės pradžioje kažkas jus apdovanos ilgiausiu monologu apie tai, kaip jis nusipelno meilės savo gyvenime ir kaip neteisinga, kad jūs kažką turite, o jis ne, ir taip toliau... Taip nutiks pirmadienį, antradienį ar trečiadienį, ir tai dera ignoruoti. Nesąmonės. Neturite nieko bendra su kažkieno meilės gyvenimu ar jo nebuvimu ir, be jokio abejo, neprivalote jaustis kalti. Ketvirtadienį ir penktadienį daug nuveiksite, jei ne meilės, tai kitose gyvenimo srityse. Savaitgalį pradėsite naują projektą, kuris užims visas jūsų mintis.

Žuvys

Nuo pirmadienio iki trečiadienio galvosite apie santykius – nesvarbu, ilgalaikiai jie ar ne. Tai atradimų ir kūrybingumo, įžvalgų ir kompromisų dienos (o kompromisai santykiuose būtini). Ketvirtadienį ar penktadienį jums pasirodys, kad šio žmogaus planai kiti, nei galvojote. Pasistenkite pasikalbėti su juo. O savaitgalį darykite tai, kas jums šaus į galvą. Kas jums abiem šaus į galvą. Tai, apie ką vėliau galėsite pasikalbėti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją