Filmo “Paskutinė naktis” aktorė beveik dešimt metų susitikinėja su perujiečiu filmų kūrėju George Augusto, bet niekada nejuto poreikio žengti prie altoriaus. Jos manymu, žmonės laikosi šios "pasenusios tradicijos” todėl, kad iš jų to tikimasi.

“Mano požiūris į santuoką nėra neigiamas. Aš tiesiog manau, kad tai labai sena tradicija. Jei atsigręžtume atgal ir pasidomėtume, ką santuoka iš tiesų simbolizuoja, pamatytume, kad tai neturi nieko bendro su tuo, dėl ko mes tuokiamės šiais laikais”, - HollywoodLife.com teigė ji.

37-erių metų gražuolė ir anksčiau yra užsiminusi apie savo abejingumą vedyboms, o vestuvės jai yra nuobodus dalykas. Ji taip pat teigė nejaučianti nei poreikio, nei spaudimo tapti motina.

“Nežinau, ar noriu vaikų, tačiau kalbant apie santuoką, ši idėja man skamba labai nuobodžiai”, - teigė E. Mendes.

Tačiau ji atkakliai tvirtino esanti romantikė ir sakė mėgstanti dalyvauti draugų vestuvėse, bet pati nesutinka tapti nuotaka, nes jai patinka maištauti: “Aš esu didelė romantikė, tačiau manyje tūno mažytė maištininkė, besipriešinanti šiai institucijai. Tai tiesiog dar vienas smagus dalykas, prieš kurį galiu maištauti”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją