Vilniaus Universiteto Gamtos mokslų fakulteto studentai puoselėja savo ilgametes savanorystės tradicijas ir pavasariui budinant gamtą kviečia visus prisijungti prie nemokamo Gamtininkų Dienų renginių ciklo. Vienas iš šių renginių, gegužės 9 – ąją vykstantis FotoŽygis.

Renginio – konkurso metu iš anksto užsiregistravę dalyviai gaus įdomias, galbūt kartais sudėtingas, bet visada kūrybiškas ir gamtiškas užduotis. Laikydamiesi nurodymų jie turės dvi valandas fotografuoti įvairiose Vilniaus vietose ir pristačius nuotraukas komisijai laukti puikių prizų. Kiekvienas dalyvis gaus nuolaidą bilietui į tris dienas trunkantį muzikos festivalį po atviru dangumi – GaDi`11.

Jeigu jūs esate vienas iš tų žmonių, kurie su plačia šypsena veide visur nešiojasi fotoaparatą, jeigu jums patinka pasivaikščioti Vilniuje ir jeigu nebijote originaliau pasižiūrėti į fotografavimą ir iš naujo atrasti daugeliui įprastą gamtos temą, tai privalote registruotis!

Data: gegužės 9 d., pirmadienis.
Laikas: 14 val.
Pradžios taškas: prie Vilniaus Universiteto Gamtos mokslų fakulteto, M. K. Čiurlionio g. 21, Vilnius.
Elektroninis paštas registracijai: fotozygis@gmail.com
Daugiau informacijos: www.gadi.lt
Facebook: GaDi muzikos festivalis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją