Todėl dabar jūs turite užpildyti kūną drėgme, kad jūsų kūnas atrodytų sveikas ir būtų pasirengęs nardyti saulės spinduliuose.

Jeigu norite, kad jūsų oda būtų žvilganti ir žavinga, pirmoji taisyklė yra kūno masažavimas šepečiu kiekvieną dieną. Švelniai braukite savo odą šepečiu ir netrukus pastebėsite esminius jos būklės pokyčius. Kitas didelis kūno masažavimo šepečiu privalumas yra tai, kad tai paskatina ląstelių apytaką ir sumažina arba padeda išvengti celiulito. Įsigykite tvirtą, tačiau ne per šiurkštų šepetį.

Toliau jums reikia atlikti kūno pilingą, kad galėtumėte nuvalyti kūną nuo visų negyvų odos ląstelių. Visuomet pasistenkite rinktis tokį produktą, kuriame yra kiek įmanoma daugiau natūralių ingredientų, kadangi jūsų oda sugeria viską, ką ant jos užtepate, taigi venkite priemonių, kurių sudėtyje yra chemikalų ir konservantų. Rekomenduojame produktus, kuriuose pagrindinės sudedamosios dalys yra pipirmėtė ir jūros dumbliai, šie produktai kvepia ypatingai gaiviai ir puikiai nuvalo bei nupoliruoja odą.

Kol jūs pilinguojate savo kūną, nepamirškite ir kojų! Juk galiausiai jeigu įsispirsite jas į porą seksualių sandalų, jos turi atrodyti puikiai – kampuoti pirštukai ir nutrupėjęs nagų lakas netiks!

Pėdų priežiūros priemonėmis nuvalykite bet kokią sukietėjusią odą, tuomet įmerkite pėdas į dubenį su šiltu vandeniu ir keliais lašais pėdoms skirto skysčio, kurio sudėtyje yra stimuliuojantys Sibiro eglės, greipfruto ir mandarino bei apelsino ingredientai. Nuvalykite kojas ir gausiai ištepkite pėdas drėkinančiu kremu.

Atgaivinus odą ir pašalinus negyvas ląsteles reikia sugrąžinti kūnui visą prarastą drėgmę. Tam naudokite riebų maitinantį kremą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją