Naujas įvaizdis merginai suteikė seksualumo ir jaunatviškos ugnies, taip pat daugiau pasitikėjimo savimi, o tai paskatino pakeisti ir elgesį, tapti drąsesne.

"Bogomolov Image school" įvaizdžio kūrėjai merginai išrinko valiūkišką prancūziško bobo šukuoseną ir suformavo jos amžiui bei figūrai tinkantį koketišką stilių, keletą akcentų pasiskolinę iš 80-ųjų...

Šie pasikeitimai - iš 2010 m. vykusio "Bogomolov Image School" projekto ne Lietuvoje. "Pakeisk stilių" projektas Lietuvoje prasidės netrukus. Visų pasikeitimų rezultatus rasite šioje DELFI Gyvenimo rubrikoje "Pakeisk stilių".

Svetlana, 41 m.

Svetlanos garderobas ir šukuosena nesikeitė metų metais, ir nors moteriai dar tik 41-eri, prieš patekdama į stilistų rankas ji atrodė kur kas vyresnė.

Įvaizdžio meistrai parinko Svetlanos veido formai tinkančią šukuoseną ir paryškino plaukus - visa tai pajaunino moterį, o neryškus, tačiau gaivus makiažas jos veidui suteikė sveiko spindesio.

Stilistai suformavo elegantiškos moters įvaizdį. Pusilgės rankovės dailiai  suformavo rankas, o aptempta suknelė išryškino dailius klubus. Lakinis vidutinio pločio dirželis nukreipia žvilgsnį nuo pilnesnės apatinės dalies.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją