Trumpa šukuosena yra iš tikrųjų labai drąsus sprendimas, ypač toms moterims, kurių plaukai buvo vidutinio ilgio ar labai ilgi. Be to, dar drąsiau pasirinkti alternatyvią ir naujovišką šukuoseną, rašo portalas becomegorgeous.com. Pankiškas šukuosenos stilius yra labiausiai į akis krintantis ir labiausiai įsimintinas stilius, milijonams žmonių siūlantis mesti iššūkį savo šukuosenos suvokimui bei jos formavimo įgūdžiams ir realizuoti unikalias šiuolaikiškos šukuosenos variacijas.

Peržvelkite šią nedidelę pankiškų šukuosenų nuotraukų galeriją – kai kurios šukuosenos atrodo tiesiog pribloškiančiai, kuomet dera su plauko tekstūra ir veido forma. Įvertinkite šiuos pagrindinius veiksmus, prieš imantis kito plaukų kirpimo ar dažymo. Sėkmės garantas – pasirinkti tokią šukuoseną, kuri padidintų jūsų pasitikėjimą savimi ir teiktų daug skirtingų galimybių žaisti su plauko tekstūra ir struktūra.

• Pademonstruokite savo stiliaus ambicijas ir pasirodykite su akį traukiančia šukuosena, kurios pagrindinis akcentas yra šaunūs kampuotai nukirpti trumpi plaukai. Kuriant pankišką šukuoseną, taikomi įvairūs plaukų kirpimo būdai – ilgesni plaukai ant viršugalvio derinami su gūsiuotais sluoksniais ir trumpai pakirptomis ar apskustomis galvos dalimis. Šukuosenos sudėtingumas gatvėje patrauks akį. Išbandykite šias naujoviškas šukuosenų tendencijas, išsiaiškinkite kuri jums labiausiai tinka bei patinka ir gatvėje žmonės tikrai stabtelės norėdami į jus pasižiūrėti.

• Jei nesate patyrusi pankiškų šukuosenų formuotoja ar tai darote pirmą kartą, pagalbos kreipkitės į profesionalų plaukų stilistą. Kaip ir visais puikių šukuosenų formavimo atvejais, geriausių rezultatų pasiekiama, kuomet yra galimybė pažvelgti iš šalies. Šaunios šukuosenos ir papildomų aksesuarų derinys, pagyvinantis šukuoseną arba forminis plaukų dažymas padės paryškinti ir dar labiau patraukti akį į išskirtinę šukuoseną.

Trumpi plaukai gali atrodyti tiesiog kvapą gniaužiančiai, kuomet jie kerpami nesimetriškai, todėl pagalvokite apie išskustus ar patrumpintus ruožus kaip apie pirmą pasirinkimą, jei norite dabitiškos pankiškos šukuosenos. Tegul jūsų aštrų stilių pabrėžia plaukų sluoksniuotumas ir nepamirškite apie spalvas – dar vieną alternatyvaus stiliaus šukuosenos vadovėlinį elementą. Naudokitės geriausiais plaukų dažymo rinkiniais arba susisiekite su profesionaliu plaukų dažytoju, kuris jūsų plaukams suteiks vaivorykštinį akcentą. Spalvingai ir visapusiškai šukuosenai rinkitės daugiau atspalvių, o jei norite tvarkingesnio ir paprastesnio stiliaus, apsiribokite viena papildoma spalva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)