52 metų treneris su Prancūzijos rinktine dalyvaus Europos čempionate, o prie naujojo klubo jis prisijungs tada, kai pasibaigs turnyras ir tuo pačiu jo kontraktas.

“Prieš kelias valandas aš tvirtai įsipareigojau ir sekantį sezoną tikrai dirbsiu Tottenhame," – patvirtino Santini. – "Praeitą savaitę susitikau su klubo pirmininku Danieliu Levy, ir kalbėjome apie mano vadovavimą komandoje, bet tik dabar, prieš kelias valandas, pasirašiau tvirtą susitarimą.”

“Aš tikėjausi kontrakto pratęsimo su Prancūzija, nes ši ekipa yra rimta, patraukli, ambicinga ir talentinga." - pratęsė Santini. – "Aplinkybės to neleido ir aš nejaučiu jokio apmaudo. Aišku, mano sprendimas nekeis motyvacijos, aš turiu pasiekti keliamus tikslus su Prancūzijos rinktine Europos čempionate Portugalijoje, kuris buvo mūsų mintyse ir jau dviejus metus į jį telkėme savo energiją.”

Po 23-jų rungtynių Prancūzijos rinktinė su Santini, laimėjo 19 kartų ir tik vieną kartą pralaimėjo. Prancūzai ginantys Europos čempionų karūną, pirmąsias rungtynes, B grupėje, žais prieš Angliją, birželio 13 dieną.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją