Garbės įvartį devyniolikmečiams pelnė Rytis Leliūga (33 min.).

Lietuvos nacionalinė rinktinė susitikimą pradėjo tokios sudėties - vartininkas Žydrūnas Karčemarskas, aikštės žaidėjai - Darius Regelskis, Rolandas Džiaukštas, Nerijus Barasa, Donatas Vencevičius, Tomas Žvirgždauskas, Edgaras Česnauskis, Deividas Česnauskis, Tomas Tamošauskas, Tomas Ražanauskas ir Robertas Poškus.

Po pertraukos aikštėje pasirodė ir atsarginiai žaidėjai - Gytis Padimanskas (vartininkas), Saulius Mikoliūnas, Ignas Dedura, Tomas Mikuckis, Giedrius Barevičius, Tomas Radzinevičius, Gediminas Butrimavičius ir Ričardas Beniušis.

"Komanda žaidė iki galo ir buvo tikslas įmušti 8 įvarčius, o kai vieną praleido - teko mušti dešimt", spaudos konferencijoje kalbėjo nacionalinės rinktinės treneris Algimantas Liubinskas. - "Reikėjo parodyti jaunimui, kad jiems dar reikia daug dirbti ir priversti juos gerbti vyresnius".

Treneris pergyveno, kad rinktinei mače su Portugalija (birželio 5 d.) negalės padėti šeši traumuoti žaidėjai. Taip pat A.Liubinskas piktinosi, kad Nacionalinė futbolo klubų asociacija (NFKA), vykdanti A lygos čempionatą, neleido rinktinei pilnai ruoštis draugiškoms rungtynėms.

"Gaila, kad nacionalinės lygos funkcionieriai neleidžia pilnai ruoštis mačui su Portugalija. Mes rinktinės stovyklai prašėme septynių dienų, o jis (NFKA - BNS) rytoj (trečiadienį) surengė turą ir kai kurių komandų treneriai jau šiandien skambino ir prašė, kad neleistume žaisti vieno ar kito futbolininko. Gal jie nenori, kad rinktinėje žaistų nė vienas Lietuvoje rungtyniaujantis futbolininkas ir tikisi, kas šalies garbę gins tik "užsieniečiai" (lietuviai, rungtyniaujantys užsienyje - BNS)", - retorišku klausimu baigė A.Liubinskas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją