2008 metų djscene.lt portalo geriausio mikso medalininkas Noid ištikimiausius klausytojus pradžiugina retai, tačiau periodiškai - lygiai kartą per metus. Minimal.lt komandos draugai bei kolegos amžininkai Noid darbus vadina vienetiniais, o visi likusieji sutartinai pripažįsta jo neeilinius gabumus “suklijuoti nesuklijuojamą”.

Mintis įrašyti trilogiją atlikėjui gimė atšventus 30-tą gimtadienį, o noras surinkti širdį virpinančią muziką į vieną miksą tiesiog netilpo.

"Norėčiau atskleisti sukauptą patirtį muzikoje ir iš to išsigryninusį muzikinį skonį. Vėliau galėsiu atsisukti ir pažiūrėti, ką tuomet klausiau, koks skambesys buvo mano mėgstamiausias. Tokio tipo miksas man yra pirmasis - tai nauja patirtis, naujas skambesys. Tikiuosi nustebins ne vieną“, – pasakoja Noid, apibendrinantis praeitą muzikinės veiklos etapą ir pradedantis ieškojimus iš naujo.

Miksų nuotaikos atitinkamai skirtingos, kaip ir kiekvieno žmogaus gyvenimas, greičiausiai kiekvienas čia atras savo mylimiausią.

Viršelius miksams kūrė Amsterdame grafinio dizaino mokslus kremtantis talentingas lietuvaitis Edmundas Stundžius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją