Čia netrūko militaristinių uniformų, kapitono stiliaus švarkų su dviem sagų eilėmis, smokingų ir frakų; prie jų dizainerė derino kruopščiai sukirptas tos pačios spalvos arba baltas kelnes su juostelėmis šonuose, o įvaizdį užbaigė iki kaklo užsagstyti marškinėliai, dekoruoti šilkinėmis gėlėmis.

Moschino, 2011-2012 m. ruduo-žiema

Marinistinę temą papildė žiedo formos auskarai ir auksinės grandinėlės, o liemenį juosiančios atlaso juostos bylojo apie “juodojo kaklaraiščio” aprangos kodą.

Vienos manekenės galvą puošė vištos plunksnomis dekoruota skrybėlė, kuri, nors ir pagaminta iš dirbtinių plunksnų, atrodė, tuoj išperės kiaušinį...

Didžiausias kontrastas šiems drabužiams buvo trumpos prigludusios suknelės, masyviais raukiniais dekoruotomis apykaklėmis, bei nepriekaištingos mažos juodos suknutės be rankovių ir su klubus puošiančiais kaspino formos paraukimais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją