Šaltomis ir šiltomis spalvomis dekoruoti miegamieji: seniai žinoma interjero dizainerių gudrybė - pirmiausiai pasirinkti gerą spalvų paletę, o tada ieškoti, kurti ir derinti kitas detales. Iš šios mažos pirminės idėjos gali gimti nuostabus pribloškiantis rezultatas. Pasirinkite spalvą pagal savo skonį: puikiai tiks paprasta, bet moderni juodos, baltos ir pilkos spalvų paletė arba, kaip pavaizduota nuotraukose, ryški mėlyna, geltona ar raudona spalvos.

Teminiai ir bohemiški miegamieji: štai idėjos tiems, kas nori transformuoti savo ar svečių miegamąjį, bet mėgsta netradicinius sprendimus. Kai kurie žmonės renkasi ne tam tikro periodo stilių, o, kaip matyti iš šių nuotraukų, įsirengia egzotiškais tropikais ar Tolimųjų Rytų ramybe dvelkiančius miegamuosius arba nusprendžia, kad saldžiausi sapnai aplankys prašmatnioje vakarietiško stiliaus jachtoje.

Elegantiški, klasikiniai ir didingi miegamieji: kol jūsų fantazijos dar nenuskriejo tam tikra kryptimi, nepamirškite, kad dizaino idėjų šaltinis yra neišsemiamas. Kai kuriems žmonėms tradiciniai stiliai gali pasirodyti neoriginalūs ir nuobodūs, tačiau viskas pasikeičia, kai miegamajame iškyla romėniškos architektūros griuvėsiai ar burbulinė vonia su Sfinkso statula.

Prašmatnūs „žvaigždžių“ stiliaus miegamieji: kaip matyti iš šių nuotraukų, kai kuriems žmonėms patinka striptizo stulpai, blizgesys ir rožinė spalva. Ir nors mes mielai praleistume naktį taip įrengtame modernaus viešbučio kambaryje, daugelis mūsų šių idėjų nenorėtų pritaikyti savo pačių namuose.

Japoniško, kiniško ir kitokio rytietiško stiliaus miegamieji: iš Tolimųjų Rytų dvelkiantis įkvėpimas gali būti pavojingas: tarp kultūrinio smalsumo ir pigaus kičo - tik vienas mažas žingsnelis. Ir nors akivaizdžios estetinės idėjos tikriausiai nėra pats geriausias pasirinkimas, šios nuotraukos pasufleruos, kaip skoningai planuoti, dažyti ir dekoruoti erdvę rytietiška tema.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją