„Filmuosimės seriale, mano manymu, geresnio lygio nei daugelis kitų. Tai – rusų projektas. Su režisieriumi buvome susitikę vasarą, aptarėme įvairius dalykus. Tai, kad pakliuvau pas šio serialo kūrėjus – laikau sėkme, nors labiau vienkartine. Likimas parodys, kiek sėkmė išsiplės“, - kalbėjo L. Pobedonoscevas.

Dėl kelionės, truksiančios daugiau nei mėnesį, Leo jautėsi priviręs košės teatrui, kuriame vaidina ir LNK televizijos serialo „Jausmų miestas“, kuris eterį išvys kovo septintąją, kūrėjams bei kolegoms aktoriams, mat reikėjo smarkiai koreguoti filmavimų grafikus.

„Gavęs pasiūlymą filmuotis Panamoje, daug dvejojau ir nervinausi dėl darbų Lietuvoje. Sukviečiau draugų susirinkimą, klausiau jų, kaip pasielgtų mano vietoje. Jie mane nušvilpė ir išjuokė dėl dvejonių bei paragino vykti į Panamą“, - prisiminė Leo.

Kadangi „Jausmų miete“ aktoriui buvo skirtas vienas svarbesnių vaidmenų, o kūrėjams jis pranešė ketinąs išvykti mėnesiui, reikėjo skubiai nufilmuoti ne vieną serialo seriją, kur buvo numatytos scenos L. Pobedonoscevui.

„Buvo prasidėjęs labai aktyvus veiksmas. Dviejų mėnesių darbas buvo sutrauktas į vieną savaitę. Dirbome nuo ankstyvo rytmečio iki vėlaus vakaro. Nufilmavome scenas, kuriose turėjau pasirodyti. Spaudė ir terminai, nes filmas pasirodys netrukus“, - pasakojo jis.

Paklaustas, kada ketina sugrįžti į Lietuvą, aktorius DELFI tikino, jog kiek jam žinoma, kelionė atgal suplanuota balandžio pradžioje, tačiau tiksli data priklausys ir nuo įvairių aplinkybių. Esą kaip gali pakrypti darbai filmavimo aikštelėje ir kiek jie gali užtrukti – praktiškai neprognozuojama.

Leo - ne vienintelis lietuvis, ketinantis filmuotis „Jūrų pėstininkuose“. Pasiūlymo sužibėti Panamoje sulaukė ir aktorius Andrius Paulavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją