Anksčiau iš Ch. Browno buvo reikalaujama laikytis bent 50 jardų (45 m) nuo Rihannos arba 10 jardų (9 m) per pramoginius pasirodymus. Tokia bausmė jam buvo skirta dėl hito „Umbrella“ atlikėjos sumušimo 2009-aisiais.

Rihannos advokatas Donaldas Etra teismo posėdyje sakė, kad jo klientė pritaria tokiems orderio pakeitimams. „Kalbėjau su savo kliente ir ji neprieštarauja, kad jis būtų pakoreguotas iki pirmo lygio orderio“, – sakė jis.

Pirmo lygio orderis reiškia, kad 21 m. amžiaus Ch. Brownas ir 23 m. Rihanna nebeturi laikytis 9 metrų atstumo, kai dalyvauja tose pačiose apdovanojimų ceremonijose.

„Aš tvirtinu šį orderį, – paskelbė Los Andželo aukščiausiojo teismo teisėja Patricia Schnegg C. Brownui. – Tu negali įkyrėti, priekabiauti ar sekti asmenį, kuris minimas orderyje“.

Prisipažinęs dėl Rihannos sumušimo 2009 m. vasario 8 d. ankstyvą rytą Ch. Brownas buvo nuteistas penkeriems metams lygtinai. Jam buvo nurodyta atlikti daugiau nei 1400 valandas viešųjų darbų bei paskirtas suvaržymo orderis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją