Per keturias dienas išaiškinta 116 neblaivių vairuotojų ir 1 vairuotojas, apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų. Iš viso buvo patikrintas 12 448 transporto priemonių vairuotojų blaivumas, taip pat 16 vairuotojų, įtarus, kad jie gali būti apsvaigę nuo narkotinių medžiagų.

Lengvas girtumo laipsnis nustatytas 51 vairuotojui, vidutinis – 50, sunkus – 10 vairuotojų ir 5 – nežymus.

Daugiausia neblaivių vairuotojų išaiškinta Kauno apskrityje – 23. Panevėžio apskrityje tokių vairuotojų nustatyta 14, Klaipėdos ir Šiaulių apskrityse – po 13, Tauragės – 12, Vilniaus – 11, Marijampolės ir Telšių apskrityse – po 8, Utenos – 6 ir Alytaus – 3.

Vairuotojai, kuriems nustatytas sunkus girtumo laipsnis, išaiškinti Kauno apskrityje – 3, Vilniaus ir Telšių apskrityse – po 2, Šiaulių, Panevėžio ir Utenos apskrityse – po 1.

Apsvaigusį nuo narkotinių medžiagų vairuotoją sulaikė Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Visagino policijos komisariato pareigūnai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją