Naujos interneto svetainės atidarymas yra naujas "VB Lizingo" žingsnis išperkamosios nuomos proceso, finansinio atsiskaitymo ir visiško sąskaitų prižiūrėjimo internete link, pranešė bendrovės rinkodaros vadovas Šarūnas Ruzgys.

Naująją "VB Lizingo" interneto svetainę sukūrusi Lietuvos informacinių technologijų bendrovė "Gaumina" orientavosi į visus vartotojus - ir į tuos, kurie niekada nesinaudojo lizingo paslaugomis, ir į tuos, kurie jau puikiai susipažinę su išperkamąja nuoma.

Svetainėje galima ne tik gauti informacijos apie "VB Lizingo" teikiamas paslaugas, bet ir užpildyti bei išsiųsti lizingo paraišką.

"Naujajai svetainei sukurti buvo naudojamos naujos metodologijos: nagrinėjami vartotojų elgesio sistemoje modeliai, naršymo kelias, loginės ir intuityvios navigacijos sekos", - teigė "Gauminos" direktorius Darius Bagdžiūnas.

"VB Lizingas" yra dukterinė Vilniaus banko bendrovė, vienas iš išperkamosios nuomos lyderių Lietuvoje. Šiuo metu bendrovė turi 295 mln. litų lizingo portfelį, jai priklauso apie 40 proc. šalies lizingo rinkos.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją