Nuo penktadienio „iPad“ bus galima nusipirkti „Apple“ produkcija prekiaujančiuose „iDeal“ salonuose, „Topo Centras“, „Topo technika“, „Elektromarkt“ bei „Avitela“ parduotuvėse.

Lietuvoje bus galima įsigyti dviejų versijų planšetinį kompiuterį “iPad” – su Wi-Fi bei su 3G + Wi-Fi ryšiu. Taip pat galima rinktis iš trijų talpų – 16 GB, 32 GB ir 64 GB.

Keliose „Topo grupės“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune bei Šiauliuose bus surengti specialūs „iPad“ pristatymo renginiai, praneša bendrovė.

„Topo grupė“ rašo, kad Lietuvoje iki šiol buvo galima įsigyti tik „pilkojo importo“ būdu atkeliavusius prietaisus, kuomet prekės į šalį įvežtos ne per oficialų tiekėją, o per tarpininkus ar perkant užsienyje.

Internete sklando kalbos, kad antrosios kartos „iPad“ gali būti pristatytas jau vasario pirmosiomis dienomis, kiti šaltiniai kalba apie kovą-balandį. Į Lietuvą atvežama pirmoji prietaiso versija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją