Mergina kalbėjo, kad kasmet, kai gimtadienis sausio pradžioje, švęsti rimčiau nesinori. Mat diena, kai mergina gimė, yra beveik iškart po didžiųjų metų švenčių, kurių metu ji ir daug dirba, ir linksminasi. Sausio pradžia Oksanai – ramybės periodas.

„Pirmoji gėlių puokštė į namus buvo pristatyta po septynių ryte. Duris atvėriau dar vilkėdama pižamą, tiesiog išvertė mane iš lovos. Nežinau, kodėl mano draugė su vaikinu nusprendė mane pasveikinti taip anksti. Labai netikėta ir smagu“, - gimtadienio rytą prisiminė merginų grupės lyderė.

Paklausta, kokių dovanų sulaukė iš mylimojo, O. Pikul ėmė kalbėti dovanų nesureikšminanti ir nenorinti apie tai atvirauti.

Atlikėjos draugai taip pat teiravosi, kokių dovanų ši norėtų sulaukti. O. Pikul tvirtino bičiulių prašiusi pamiršti materialius dalykus bei pagalvoti apie gerą nuotaiką ir šypsenas vakarienės metu.

„Juk daug svarbiau yra gera kompanija, nuotaika, smagus pasibuvimas drauge“, - kalbėjo ji.

Pasiteiravus, kiek žmonių vakarieniaus drauge, Oksana atskleidė pakvietusi apie 20 bičiulių. Nors mergina tikisi, kad vakarienės metu pavyks pabendrauti, pabūti kartu su draugais, sakė, kad vakaro pratęsimo naktiniame klube ar bare kol kas neplanuoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją