"Prieš paskelbdamas išrinktus didžiausius malonumus, norėčiau pasakyti, kad mums vienas didžiausių malonumų yra bendravimas su žmonėmis, nes paprastai mes su Rolandu kalbamės su kameromis. Tokia gana šizofreniška situacija - štai čia yra objektyvas, tu žiūri į jį ir kalbiesi su įsivaizduojamais žmonėmis. Tad susirinkti čia į būrelį, pasišnekėti, juolab apie malonumus, yra labai smagu", - sakė vienas iš TV1 kūrėjų Rytis Zemkauskas.

Didžiausi malonumai per Kalėdas:

* Susirinkti su visais šeimos nariais prie vieno stalo ir matyti jų laimingus veidus (25,4% (506))
* Matyti laimingas vaikų akis išpakuojant dovanas (10,9% (216))
* Mišku kvepianti eglutė 10,2% (202)
* Mandarinais kvepiančios Kalėdos (9% (180))

"Jaunesnioji karta nežino, ką reiškia, kai nėra mandarinų. Anais laikais tai buvo didelis deficitas", - sakė R. Zemkauskas.

* Rinkti, pakuoti dovanas ir galvoti apie žmones, kuriems jos skirtos (9% (180)
* Sėdėjimas prie spragsinčios krosnies ar jaukaus židinio (6,9% (138)
* Kūčiukai 5,5% (110)
* Mylimo žmogaus pasveikinimas bučiniu ankstų Kalėdų rytą (5,5% (110))
* Imbierinių sausainių, cinamono ir karšto vyno aromatas (3,8% (75))
* Su meile ruošti valgius savo brangiai šeimai (3,4% (67))
* Bažnyčioje klausytis kalėdinių giesmių (3,1% (62))
* Proga neiti į darbą (2,3% (46))
* Atokvėpis antrosios Kalėdų dienos vakarą: šventės pagaliau baigėsi (1,9% (38)
* Sena gera romantinė komedija per TV (1,7% (34))
* Ėjimas į svečius (1,3% (25))

Charizmatiškasis Rolandas Vilkončius vakarėlio metu skelbė geriausių laiškų autorius ir kvietė atsiimti prizus iš DELFI komunikacijos vadovės Aistės Žilinskienės ir Ryčio Zemkausko rankų.

Daivai Sprainienei, Alsėdžių seniūnijos seniūnei, per Kalėdas maloniausia – jausti krosnyje spragsinčių malkų šilumą. Tačiau ponią Daivą užpustė sniegas, tad prizą atsiimti atvyko jos dukra Aurelija su vyru.

Žaliaskarės grožį apdainavo Indrė Dzenkauskaitė, o šeimos bendrystę – Laima Slajutė, nes „Kalėdos yra vienintelė šventė, kai susirenka visa šeima“. Loretai, kurios prizą atsiėmė dukra Inga, maloniausia, kai per Kalėdas susirenka artimieji ir visi kartu eina į kalėdinį koncertą.

Simui maloniausia su šeima statyti sniego senį, o sušalus išgerti kartu karšto šokolado. O DELFI skaitytojai Agnei Kalėdos yra tarsi laiko mašina, nukelianti atgal į vaikystę...

Dovanos vaikams – tokį malonumą pasiūlė Mireta iš Klaipėdos, ir žmonės jį išrinko vienu iš didžiausių.

Šis TV1 kanalo, kurio šūkis „TV1 – vienas malonumas” ir DELFI organizuotas konkursas – jau trečiasis. Pernai jūs balsavote už maloniausią kalėdinę dovaną, o užpernai rinkote didžiausią gyvenimo malonumą. Juo tapo aistringa meilė. Būtent meilės – sau, šeimai, artimiesiems ir mylimiesiems linkime jums dar šiemet ir kitąmet!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją