„Todėl, kad tai, kas įvyko, nebuvo joks piaras“, - savo sprendimą nekviesti skandalingosios Irmos į paskutinę laidą motyvavo „Šok su manimi“ vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Ji tikina su pačia Irma apie tai nekalbėjusi, bet jos norą pasirodyti projekte žinanti iš spaudos, ir kitų dalyvių. „Yra dalyvių, su kuriais ji kalbėjo. Man labai gaila Irmos ir gaila, kad taip atsitiko mūsų laidoje. Tai juk taurus ir gražus projektas“, - vieną didžiausių šių metų šou verslo skandalų prisiminė N.Kavaliauskienė.

Lapkričio pabaigoje dainininkė I.Jurgelevičiūtė buvo sulaikyta tiesioginio eterio metu ir įtarta vagystėmis iš kitų projekto dalyvių. Moteris naktį praleido areštinėje, vėliau teismo sprendimu buvo paleista į laisvę pritaikius kardomąją priemonę - rašytinį pasižadėjimą neišvykti be pareigūnų žinios. Šiuo metu dainininkė laukia teismo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją