Žiemiškai dekoruotos erdvės ir kaulų nelaužanti šiluma publikos lauks jau ketvirtadienį, kuris dedikuotas klubo „feisbukiečiams“. „Mūsų virtualioje bendruomenėje šiemet užderėjo solidus penkiaženklis draugų skaičius. Galima sakyti, esame tarsi didžiulė geros nuotaikos gamybos įmonė, kurios veikėjai nusipelnė grandiozinio baliaus“, – šypsojosi klubo atstovai.

Direktorius, arba kitaip „Dr.Who“, „Facebook“ draugams dovanos nemokamą įėjimą, 500 staigmenų ir judesio iki paryčių su house muzika.

Gruodžio 25 d., šeštadienį, prabangių kostiumų šiugždesiu klubą užtvindys kalėdinis Venecijos karnavalas. Šis vakarėlis – bene geriausia proga šiemet ne tik paganyti akis į įspūdingus apdarus, ryškius personažus, bet ir patiems pažaisti savo įvaizdžiu. Karnavalo metu iš po klubo skliautų pažirs sniegas, spindesiu apgobs konfeti pūga, akins ugnies šou, šokėjų, oro akrobatų, mimų ir žonglierių pasirodymai.

Sekmadienį, antrąją Kalėdų dieną, iš įvairiausių pasaulio kraštų namo sugrįžusius klaipėdiečius klubas pakvies į šelmiškas „Emigrantų Kalėdas“. „Dr.Who“ atstovai tvirtino, kad organizuojant šį renginį buvo bendradarbiauta netgi su „Nacionaline paieškų tarnyba“: „Pasklidusius draugus vėl surinkti vienoje vietoje tikrai nelengva, tad nutarėme ištiesti pagalbos leteną. Iš po sniego pusnių atkapstytos senos pažintys, buvę klasiokai, kaimynai ir visi geros valios žmonės sekmadienį – po „Dr.Who“ stogu!“.

Emigrantų laukia sutiktuvės pagal senas klubo tradicijos – nepamirštant ne tik ąžuolų vainikų, geltonkasių lietuvaičių, nacionalinių gėrimų, bet ir pasiutpolkių su DJ Justin Beat.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją