Nuotaka su sauskelnėmis

Tikriausiai pati beprotiškiausia nauja tendencija - tai sauskelnės nuotakai... Drėgmę sugeriančios technologijos per keletą pastarųjų metų smarkiai patobulėjo...

Plastinės operacijos pamergėms

Vis daugėja nuotakų, kurios baiminasi, kad jų vestuves sugadins netobulai atrodantys svečiai. Jos reikalauja, kad pamergės išsilygintų veidą “botoksu” ar net pasididintų krūtis. Kažin kodėl neskoningos pamergių suknelės mums staiga nebeatrodo toks baisus nusikaltimas?

Audringi mergvakariai

Striptizo šokėjai, varpos formos pyragaičiai, ant stalų šokančios girtos merginos… Šiuolaikinių nuotakų tikrai neapkaltinsi kuklumu. Štai Katy Perry viešai paprašė Rihannos per jos mergvakarį sušokti striptizą. Neretai pašėlusių merginų vakarėliai baigiasi areštinėse.

Vestuvės užkandinėse ir parduotuvėse

Amerikiečių poros, norėdamos sumažinti vestuvių išlaidas, vis dažniau tuokiasi ne bažnyčioje ar kitoje iškilmingoje aplinkoje, o, pavyzdžiui, meksikietiško stiliaus greitojo maisto restoranuose “Taco Bell”, užkandinėse “White Castle” ar “TJ Maxx” prekybos centruose. Tokiu būdu jaunieji sutaupo kelis šimtus dolerių. Nesmerkite - juk meilė matuojama ne pinigais, ar ne?Erotinės nuotraukos

Vestuvių išvakarėse jaunoji ir vestuvių fotografas dalyvauja privačioje ir labai “jausmingoje” fotosesijoje, kur nuotaka nusirengia iki pat prabangių apatinių. Tačiau jaunikiui nėra ko nerimauti, juk šio darbo vaisiai - albumas su erotinėmis nuotraukomis - vestuvių vakarą atiteks ne kam kitam, o jam. Ir nuolat primins, kad prieš ištardama “taip” jo žmona nusirengė prieš kitą vyrą… Erotiška, ne kitaip.

„YouTube“ verti šokiai

Užtenka “You Tube” puslapyje patalpinti filmuką su kvailai šokančiais vestuvių svečiais - ir į taktą ima linguoti visa šalis. Ponios ir ponai, pamergės ir pabroliai, išlaikykite orumą ir apsiribokite tradiciniu valsu!

Teminės vestuvės

Ar jos iš tiesų sparčiai populiarėja, ar taip atrodo tik todėl, kad šiais laikais visi užsiregistravę “Facebook”’? Nesvarbu, kad nuotaką ir jaunikį suvedė panašūs pomėgiai ar tas pats hobis, vestuvės - netinkama vieta demonstruoti savo meilę ekstremaliam sportui, animacinių filmukų personažams ar “Žiedų valdovui”.

Tortas-nuotakos kopija

Gal to ir negalima vadinti tendencija, tačiau vienos nuotakos puikybė vestuvinius tortus pakylėjo į naują lygį - ji užsisakė 1,6 m aukščio tortą, savęs su nuotakos suknele kopiją. Laikraščiui “Daily Mail” laime trykštanti nuotaka teigė, kad "toks tortas buvo jos gyvenimo svajonė". Truputį graudu, ar ne?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją