Kupina optimizmo močiutė nusprendė basomis kojomis pabraidžioti pakrante. Nors vandenyne netrūko besimaudančių drąsuolių, Irena nusprendė, kad Atlanto vanduo jai per šaltas. “Jūra pikta ir putoja labai”, – tarė močiutė ir nusprendė vandens procedūromis pasimėgauti viešbučio baseine.

Kruopščiai išsitrynusi kremais, Irena pasikaitino saulėje ir šmurkštelėjo į baseiną. Čia ją užplūdo prisiminimai – paskutinį kartą jai teko maudytis 1944-ųjų vasarą, su draugėmis upėje. Tą karštą vasarą maudynes nutraukė manevrai antrajame fronte. Už nugaros švilpiančios kulkos ir sproginėjantys patrankų sviediniai greitai išginė besipliuškenančias drauges iš upės.

Nuo to karto Irenai maudytis neteko. Jaudinančią prisiminimų bangą močiutė nuplovė lengvu egzotiškos salos alkoholiniu kokteiliu ir iškeliavo ieškoti naujų nuotykių ir draugų.

Kas vyko po to – išvysite “Be tabu savaitės” laidoje kovo 29-ąją 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją