Kalbėdamas apie savo kaip atlikėjo karjerą Linas teigia sąmoningai darąs pertrauką, norėdamas būti ne šou verslo sūkuryje, bet pažiūrėti į viską iš šalies. „Taip, jei būčiau šiais metais sutikęs dalyvauti visuose karuose, kautynėse, choruose, šokiuose ir komisijose – tikrai dominuočiau TV eteryje, bet vienintelis argumentas – šiuo metu man to nereikia.“ Tačiau atlikėjo netolimuose planuose albumas pagardintas soul, broken beat ir hip-hop stilistika. Linas savo būsimam muzikos rinkiniui jau įrašė dainas kartu su Pushu, Monika Linkyte, Tanoka Beardu.

Linas prisipažįsta, kad 2010-tieji - vieni derlingiausių pastarųjų metų. Jie itin muzikalūs ir kūrybiškai sėkmingi – Adomaičio sukurta muzika šokio spektakliui „Dulkių spindesys“ pelnė Kauno Valstybinio muzikinio teatro žiūrovų simpatijas, o bilietai į šią naują šokio ir aistros istoriją išgraibstomi per kelias valandas. Kitais metais ketinama išleisti spektaklio garso takelį kompaktinėje plokštelėje.

„Spektaklio muzika – tai vienas didesnių šių metų mano darbų. Galiu sakyti – atverstas naujas kūrybos puslapis. Beje, jau gavau pasiūlymą iš kito teatro sukurti muziką spektakliui. Taip pat pasirašiau kontraktą su kino kompanija sukurti muziką filmui „Nebalta drobė“. Prie šio darbo šiandien praleidžiu labai daug laiko“, – sako prodiuseris, kurio darbų sąraše net trys dainos „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos konkursui bei išties grandiozinis projektas su žymiausiomis šalies ir užsienio įžymybėmis, kurio rezultatas bus pristatytas visai Europai. Apie pastarąjį Linas kol kas neatskleidžia detalių, bet patikina, kad jau greitai apie šį projektą papasakos plačiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją