Į konkursą buvo atrenkamos ne jaunesnės nei 17 metų amžiaus ir ne žemesnės nei 170 cm merginos, turinčios meninių sugebėjimų, gerai mokančios bent vieną užsienio kalbą.

Pusė konkurso dalyvių studijuoja įvairiose aukštosiose mokyklose, kita pusė — vidurinių mokyklų abiturientės.

Konkurso dalyvės yra iš beveik visų šalies regionų — keturios vilnietės, trys kaunietės, keturios panevėžietės, po vieną dalyvę iš Plungės, Telšių, Kėdainių, Biržų, Šiaulių.

Šiemet, po kelerių metų pertraukos, renginio "Mis Lietuva" programoje bus ir dalyvių talentų konkursas. Visos merginos intensyviai rengiasi šiam pasirodymui — vienos repetuoja šokius, kitos kuria ir įrašinėja dainas, trečios ieško kitų originalių saviraiškos formų.

Konkurso metu bus demonstruojamos keturios kolekcijos. Viena iš jų firmos "United Colours of Benetton", taip pat prancūziškų "Pronuptia" salono vestuvinių suknelių kolekcija. Vestuvinių suknelių salonas MJ aprengs merginas įspūdingomis vakarinėmis suknelėmis, specialiai atvežtomis iš JAV šiam konkursui.

Pirmą kartą tokių konkursų istorijoje merginos pasirodys su iš odos pasiūtais bikiniais, kuriuos specialiai šiam konkursui sukūrė Klaipėdos modelių namų dizainerė Giedrė Ramanauskaitė — Jurevičienė.

Konkursą ves žinoma teatro ir kino aktorė Nijolė Narmontaitė. Konkursas — dviejų dalių. Po pirmosios dalies vertinimo komisija iš visų dalyvių atrinks aštuonias, kurios dalyvaus antrojoje — finalo dalyje. Merginos demonstruos savo talentus, atsakinės į vedėjų (jų bus daugiau!) klausimus.

Koncerto programoje bus nemažai muzikinių premjerų. Išgirsite R.Cicino ir N.Narmontaitės bei R.Dambrausko ir N.Narmontaitės duetu atliekamas dainas. Taip pat žiūrovams bus pristatytas neįprastas duetas — vieną kūrinį kartu atliks profesorius Eduardas Kaniava ir popdainininkas Deivis.

Konkurse bus išrinktos: "Mis Lietuva 2004", "Pirmoji Vicemis", "Antroji Vicemis", "Mis Foto", "Mis Publika", "Mis Talentas".

Konkurso nugalėtoja bus apdovanota turistine kelione į Tunisą. Kitos nugalėtojos bus apdovanotos turistinėmis kelionėmis į Graikiją, Egiptą, Ispaniją, kitomis dovanomis. "Mis Lietuva 2004" atstovaus Lietuvai konkurse "Mis Pasaulis 2004".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją