Atsikratyti šio papildomo svorio ir vėl jo nepriaugti su kaupu padės daržovių dieta – tinkamiausia, norintiems sulieknėti 30-40 metų žmonėms, rašo DELFI.ua.

Pusryčiai: sumaišyti po lygiai nesaldintus kukurūzų ir avižų dribsnius su sutarkuota vidutinio dydžio morka bei užpilti viską neriebiu pienu. Porcija neturėtų būti didesnė nei 200-250 gramų.

Antri pusryčiai: suvalgyti vieną agurką.

Pietūs: dvi su lupenomis virtos bulvės ir daug kitų daržovių. Naudingiausios yra žalios daržovės – agurkai, žali žirneliai, paprika, cukinija.

Pavakariai: keletas raudonųjų paprikų.

Vakarienė: kiek norite daržovių salotų su augaliniu aliejumi. Tinkamiausias yra alyvuogių aliejus. Jokiu būdu nenaudokite majonezo ar kito riebaus padažo. Su salotomis galima suvalgyti nedidelę riekelę juodos duonos.

Laikydamiesi šios dietos, per vieną dieną jūs neteksite 1-2 kilogramų svorio. Dieta yra nekenksminga, nebent esate alergiški kuriems nors produktams, nes kartu su daržovėmis į organizmą patenka daug maistingų medžiagų, būtinų normaliam organizmo funkcionavimui.

Visgi prieš imdamiesi laikytis bet kokių dietų, pasitarkite su savo gydytoju.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)