Reikalavimai taupyklėms buvo paprasti – jos turėjo būti patvarios, negendančios, nevalgomos ir būtinai turėti plyšelį pinigams įmesti. Taupykles vaikai kūrė namuose kartu su šeimos nariais, mokyklose su mokytojais, klasės draugais.

Šiuo metu vyksta finalinis etapas – jame dalyvauja 36 atrinktos taupyklės iš visos Lietuvos. Šias taupykles jau kitą savaitę vertins komisija, sudaryta iš „Swedbank“ atstovų ir prie konkurso organizavimo prisidėjusių partnerių.

Į komisiją kviečiame ir Jus, DELFI lankytojai, kurie iki pat ketvirtadienio, gruodžio 16 dienos, galite atiduoti savo balsus už labiausiai patikusią ir originaliausią taupyklę. Jūsų išrinktos taupyklės geriausiąja autorius bus apdovanota specialiu DELFI prizu sausio mėnesį vyksiančiuose apdovanojimuose. Tad kviečiame aktyviai balsuoti! (Iš vieno IP galima balsuoti ne daugiau kaip 20 kartų)

Taupyklių parodą jau galima aplankyti ir „Swedbank“ administraciniame pastate Vilniuje.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją