Mia pasakojo, kad dainas rinkosi pagal žinomumą - skamba vien hitai - ir pagal tai, kas tinka jos vokalui ir patinka pačiai. „Perklausiau turbūt visas jos atliekamas dainas ir buvau nustebusi, kai atradau daug labai gražių, bet man nežinomų kūrinių“, - sakė Mia.

Dainininkė prisipažino, kad Lady Gaga ją tiesiog pavergė. „Į projektą nėriau stačia galva. Pastebėjau, kad kaip aktorė nebesugebu užmiršti vaidmens. Draugai juokiasi, kad Gaga mane užvaldė ir aš pasikeičiau“, - šypsojosi dainininkė.

Pirmas jos viešas pabandymas dainuoti Lady Gagos hitą buvo prieš metus laidoje „Chorų karai“. Tada drauge su Panevėžio choru ji atliko „Bad Romance“. „Jaučiausi puikiai, bet tikrai tada dar nebuvo minčių apie visą projektą“, - prisiminė Mia.

Projektas gimė po truputį. Buvo renkama programa, samdomi šokėjai, kuriami kostiumai, choreografija.

Scenoje pasirodo 12 šokėjų. Kiekvienam sukurti specialūs kostiumai. Vis dėlto pagrindinį dėmesį stilistė Agnė Biškytė skyrė centrinei šou figūrai - Miai.

Žinoma, tokios kosminės ekstravagancijos kaip garsusis Gagos žalios mėsos kostiumas Mia nepasiekia. Ji tvirtino, kad net ir nesistengė aklai kopijuoti superoriginaliu stiliumi garsėjančios dainininkės įvaizdžio. „Gal mums reikia pasisiūti sūrio kostiumą?“ - pokštavo ji.

Per programą ji pakeičia tris aprangos komplektus. „Tiesiog nebespėčiau persirengti dažniau. Koncertas surežisuotas taip, kad be jokių pertraukų spėčiau pakeisti tris kostiumus. Visi jie man labai patinka. Anksčiau turėjau sceninių rūbų, kurie nebuvo itin patogūs. Todėl žinau, kaip svarbu kostiumas, kuris neatitraukia tavo minčių nuo dainavimo“, - komplimentų drabužių dizainerei dainininkė.

„Gaila, nepažįstu Lady Gagos asmeniškai, net nemačiau jos gyvai dainuojančios scenoje, bet niekada gyvenime nežinai, kas nutiks. Gal vieną dieną mes atsidursime prie bendro vakarienės stalo“, - juokavo lietuviška Lady Gaga jau vadinama Mia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją