Tačiau tai vis dėlto kitoks poilsis gamtoje, nes palapinėje yra ir spinta drabužiams susidėti, ir lentynėlės, ir netgi įvesta elektra, tad šis „burbulas“ greičiau yra mobilus viešbučio kambarys, nei įprasta turistinė palapinė.

Šios konstrukcijos pradėtos gaminti šiais metais, ir dabar jas galima išsinuomoti visoje Prancūzijoje. Kaina – 400 svarų (apytikriai 1600 litų) už parą.

Prancūzų dizaineris Pierre‘as Stephane Dumas pasakė, kad jo sukurti „BubbleTree“ statiniai yra neįprastos trobelės nepaprastoms progoms.“

Jis paaiškino: „Nedaug žmonių turi galimybę praleisti naktį po žvaigždėmis ir stebėti saulėlydį ir saulėtekį.“

„Sukūriau šią ekscentrišką pastogę, norėdamas pasiūlyti žmonėms patirti nepaprastus nuotykius po žvaigždėtu dangumi, tuo pačiu neatsisakant modernių apartamentų patogumų.“

Viena konstrukcija, pavadinta „CristalBubble“, yra visiškai peršviečiama, tad iš jos aplinkos vaizdas atsiveria 360 laipsnių kampu.

O privatumą mėgstantiems poilsiautojams P. Dumas sukūrė kitą konstrukciją, kurią jis vadina „kokonine“ peršviečiamo burbulo versija. Šio „burbulo“ kupolas peršviečiamas, kad galima būtų mėgautis dangaus vaizdu, o siena neperšviečiama, kad poilsiautojų netrikdytų smalsuolių žvilgsniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)