Avinas

Meilė savaitės pradžioje tiesiog virte verda. Įmeskite dar kelis neįprastus ingredientus, kad sukurtumėte kažką tikrai ypatingo. Vis dėlto ketvirtadienį ir penktadienį galite būti užsiėmę visai kitokio pobūdžio veikla, kuri, ko gero, jus nuvargins ir suerzins. Pailsėkite ir tinkamai maitinkitės (sunku atsidavusiai mylėti, kai esi peršalęs). Savaitgalį galėtumėte būti viena nuostabios poros pusė, tačiau turėtumėte atsisakyti savo brangiosios nepriklausomybės ir pirmiausia įsiklausyti į kito žmogaus norus. Jei to netrokštate, mėgaukitės vienatve.

Jautis

Savaitės pradžioje derybos bus geresnė taktika nei ginčai. Poros gali prieiti mielų kompromisų, o vienišiai – sužinoti daugiau apie potencialius partnerius, klausinėdami ir klausydamiesi. Nuo trečiadienio iki penktadienio bus apstu meilės galimybių, taigi būtinai paskirkite pasimatymą, nueikite į vakarėlį ar kitaip mėgaukitės flirtu. Savaitgalį pradėkite naują tradiciją – tarkime, nueikite į galeriją ar muziejų su brangiausiuoju šeštadienį arba pasikvieskite draugus vėlyvų pusryčių sekmadienį.

Dvyniai

Galbūt brangiam žmogui planuojate specialią dovaną arba laukiate, kad galėtumėte parodyti, jog kažkas jums rūpi. Kam laukti šventės arba tiesiog tinkamo momento? Padarykite tai savaitės pradžioje. Nuo trečiadienio iki penktadienio tarp patarinėjimo ir kišimosi ne į savo reikalus bus tik plonytė riba, taigi žiūrėkite, kas jums sakoma. Savaitgalis puikus meilei – protas ir širdis dirba išvien. Suplanuokite tiek intelektualiai, tiek fiziškai stimuliuojančią veiklą.

Vėžys

Savaitės pradžioje norėsite padaryti kažkam įspūdį, ir jūsų intuityvus noras bus padaryti kažką ekstravagantiško. Vis dėlto neperženkite ribų; juk žavingiausia jumyse yra jūsų atsidavimas, jautrumas ir atjauta. Nuo trečiadienio iki penktadienio puikiai bendrausite ir apsikeisite idėjomis. Dabar tinkamas laikas planuoti ateitį. Savaitgalį gali ne itin gerai sektis bendradarbiauti – nepradėkite naujų projektų, kur reikėtų dirbti dviese. Vienišiai turėtų išlikti atviri skirtingoms nuomonėms, kad ir kokios kvailos jos būtų.

Liūtas

Savaitės pradžioje jus užplūs įkvėpimas – pasaulis mylės jus, o jūs mylėsite pasaulį. Sulauksite puikių rezultatų, jei perteiksite savo kūrybiškumą ir aistrą kažkam ypatingam. Ketvirtadienį ir penktadienį būsite ramesni; dabar geras metas skirti laiko šeimai. Savaitgalį meilė bus ne tokia ugninga, veikiau draugiška, taigi ekstravagantiškus pasimatymus atidėkite kitiems laikams. Dabar puiku praleisti laiką draugiškai juokaujant.

Mergelė

Savaitės pradžioje meilės reikalai suardys visus jūsų kruopščius planus, ir tai jus išves iš kantrybės. Atminkite, kad negalite pakeisti žmonių ar kontroliuoti jų emocijų ir palaukite trečiadienio, kai visa pasisuks priešinga, bet malonia kryptimi. Į savaitės pabaigą planuoti ir vykdyti planus seksis sklandžiai. Lengvas ir koketiškas pokalbis šį savaitgalį gali virsti aistros kupinais santykiais.

Svarstyklės

Savaitės pradžioje pasaulis priklauso jums, o kiti žmonės džiaugiasi galėdami būti jame – ir kuo arčiau jūsų. Dabar ypač vertinami jūsų išmintingi žodžiai, taigi atidžiai apgalvokite kiekvieną meilės patarimą, kurį norite pasakyti. Ketvirtadienis ir penktadienis palankus jaukiam bendravimui su draugais, šeima ar mylimuoju. Vakarėlių laikas – savaitgalis, o jūs – vakarėlių siela. Nesvarbu, ar turite porą, ar ne, sulauksite be galo daug dėmesio.

Skorpionas

Pirmadienį ir antradienį daug iššūkių gali atnešti darbas, ir turėsite būti labai atsargūs, kad streso darbe neperkeltumėte į santykių sritį. Suplanuokite atgaivos laiką – galbūt pasivaikščiojimą. Kitą savaitės dalį žvalgykitės galimybės pagerinti savo meilės karmą – galbūt išklausykite draugo, galbūt suplanuokite kažką mielo. Savaitgalis skirtas labiau svajoti apie meilę, nei veikti. Leiskite sau pagalvoti ir pasvajoti.

Šaulys

Jei savaitės pradžioje meilė užima paskutinę vietą jūsų gyvenime, tai tik dėl to, kad tiesiog mėgaujatės savo gyvenimu. Žinoma, kai esate viršūnėje, kaip kad jūs dabar, meilė gali ir palaukti. Ketvirtadienį ar penktadienį kažkas, ką mylite, gali ne juokais suerzinti – pažiūrėkite į tai filosofiškai, taip jau nutinka. Savaitgalį grįš linksmybės, o svarbus jums asmuo gali paklausti jūsų, ko iš tiesų norite. Būkite atviri sau.

Ožiaragis

Savaitės pradžioje veikiausiai neteisingai suprasite ženklus, taigi gerai pagalvokite prieš interpretuodami signalus meilės srityje. Trečiadienį ir iki savaitės pabaigos jausitės kur kas labiau užtikrinti. Dabar geras laikas sužinoti daugiau apie kažką – gal net apie mylimąjį – nes taip jūsų santykiai pakils į naują lygį. Savaitgalį poros gali sutarti dėl tolimesnių tikslų, o vienišiai – sulaukti gerų rezultatų ėmęsi iniciatyvos meilės srityje.

Vandenis

Savaitės pradžioje meilė išties dinamiška, ir faktas, kad elgiatės impulsyviai, paverčia ją dar dinamiškesne. Apsvarstykite visas didžiojo eksperimento detales ir tuomet jau veikite. Ketvirtadienį ir penktadienį paklauskite kažko apie jo motyvus ir ko jis iš tiesų nori – atsakymas gali iš tiesų jus nustebinti. Savaitgalį norėsite kuriam laikui pamiršti savo nepriklausomybę ir užmegzti ryšį – ar su draugais, ar su kažkuo ypatingu. Klausykite šio puikaus instinkto.

Žuvys

Pirmadienį ir antradienį bus daugybė dalykų, apie kuriuos reikės pagalvoti. Jei kažkas jūsų paklaus meilės patarimo, prieš atsakydami palaukite iki savaitės vidurio. Tuomet galėsite pažvelgti į skirtingas dalyko puses – tiek savo situacijos, tiek klausiančiojo. Žvaigždės penktadienį rodo santykius – naujus, egzistuojančius ar galimus. Savaitgalį ateis atpildo laikas: draugas, mylimasis ar pasaulis jums atsidėkos. Puiku justi šią pusiausvyrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją