Šis renginys yra laikomas neoficialiu SPA masažuotojų pasaulio čempionatu.

„Masažas yra mano gyvenimas. Visada tikėjau laimėjimu, nes tam buvo ne tik ilgai ir kruopščiai ruoštasi, bet tai dariau nuoširdžiai. Džiaugiuosi, kad mano specialiai parengtas pėdų atpalaiduojantis masažas su grikiais leido pasiekti šį rezultatą“, - teigia čempionato nugalėtoja Regina Branickaitė.

Pasaulio čempionės kelias į olimpą prasidėjo šių metų gegužės mėnesį, kuomet R. Branickaitė laimėjo Lietuvos SPA čempionatą bei puikiai pasirodė ir Baltijos šalių masažo turnyre Stokholme.

Puikiu baigiamuoju akordu tapo masažo amato žinovės pasirodymas Maskvoje. Čia ji pristatė savo sukurtą Grikių masažą – unikalią procedūrą, kurios metu originaliai panaudojant grikius siekiama suteikti maksimalų atsipalaidavimo jausmą. Už šį pasirodymą visi 12 profesionalių komisijos narių specialistei skyrė pirmąją vietą, o nugalėtoja buvo apdovanota 100 000 Rusijos rublių, poilsiu 5 žvaigždučių viešbutyje Turkijoje bei kvietimu į SPA profesionalų šventę.

Pirmą kartą dvi pirmosios prizinės vietos „išvyko“ iš Rusijos: pirmoji atiteko Lietuvai, antroji – Estijai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)