Pasak „Atari Home“ rezidento Igno i.v., „Renaissance“ naktų organizatoriai vadinami Britanijos klubinės kultūros pionieriais.

„90-ųjų pradžioje kartu su DJ‘ais Sasha ir Johnu Digweedu jie užbūrė visą šalį progresyvia house muzika. „Renaissance“ naktys išsiskiria prabangiomis didelių formų dekoracijomis imituojančiomis tikrus renesanso paveikslus. Vėliau jų renginiai pradėjo keliauti po pasaulį. Ko gero nėra nei vieno didmiesčio, kuriame nebūtų vykę „Renaissance“ vakarėliai. Tai masiniai klubiniai karnavalai, išsiskiriantys dekoracijomis, performansais, profesionaliu organizavimu bei garsiausiais pasaulio DJ‘ais. Jų renginiuose nuo Ibizos iki Singapūro ir Melburno jau dalyvavo Lexicon Avenue, 16B, Anthony Pappa, Deep Dish, Timo Maas, Paul Van Dyk ir dar labai daug kitų žvaigždžių“, - sakė Ignas i.v.

„Atari Home“ svečias Nigelas Dawsonas prie garsių „Renaissance“ renginių prisijungė 1992-ais metais, kuomet jų rezidentais buvo aukščiausios DJ‘ų lygos žvaigždės Sasha ir Johnas Digweedas. Šiuo metu jis reguliariai groja Londone vykstančiose „Renaissance“ naktyse bei kaip svečias groja Europos ir Amerikos klubuose.

Ilgametė patirtis Nigelą Dawsoną atvedė ir į įrašų studiją, kur jis ėmė kepti vieną po kito populiaresnius singlus. Jo pirmieji kūriniai buvo įtraukti į „Renaissance“ kompiliacijas, kurias sumiksavo Dave'as Seamanas. Vėliau jo singlas „11 Hours“ pateko ir 1999-ais metais geriausiu klubu Britanijoje pripažinto „Gatecrasher“ rinkinį. Tais pačiais metais, birželį, įtakingas Britanijos šokių muzikos žurnalas “Muzik” buvo išleistas su Nigel Dawson sumiksuota kompaktine plokštele “Ibiza by Night”.

„Garsiausi pasaulio DJ‘ai Nigelą Dawsoną mini kaip iš tikrųjų profesionalų didžėjų. Ilgi darbo metai jam įkrovė tiek patirties, jog jis lengvai išjudina bet kurią minią“, - apie penktadienį klube „Gravity“ grosiantį svečią sakė Ignas i.v.