Japono Takashi Murukami filmo „Lėlės“ epizodai apie heroję, virve pririštą prie savo mylimojo, pametėjo Frisoni elegantiškų sandalų idėją: dirželius pakeitė surišti kaspinai.

Art Deco epochos menininko Erte kūryba įkvėpė sukurti nuostabius juodos odos batus su grafinėmis sidabro spalvos aplikacijomis. Nuo jų neatsilieka ir aukštakulniai vakariniai bateliai, šonuose puošti aukso spalvos dirželiais. Aukšti kulniukai, kuriuos Frisoni vadina „pėdos papuošalais“, buvo inspiruoti kaubojiškų pentinų. Įdomūs sandalai pavadinimu „Ring my Belle“ yra taip pat elegantiški, o pikantiškumo jiems suteikia dirželius jungiantys dideli sidabro žiedai.

Frisoni mėgsta išskirtinumą, tačiau nereiškia, kad jo batai yra nepatogūs. Tai patvirtina šparaginių pupelių žalumo bateliai kvadratinėmis nosimis ar rožiniais atomais marginti „laiveliai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją