"Natūralu, kad kipriečiai džiaugiasi tuo, kad jų kompozitoriaus daina atstovaus Lietuvai. Juk Kipras - labai maža šalis. Tikiuosi, kad konkurso Turkijoje metu Lietuvai Kipras skirs bent 8-10 balų", - sakė dainininkas.

Antradienio vakarą atlikėjai koncertavo Kipro nacionalinės atrankos finaliniame koncerte. L.Adomaitis pasakojo, kad Kipro atranką šiemet laimėjo anglė Lisa Andrea, o jos pasirodymas labai patiko ir Lietuvos dainininkams.

Pasak Lino, Lietuvoje nacionalinė atranka buvo kur kas aukštesnio lygio. Tačiau lietuvius sužavėjo kipriečių žiūrovų tolerancija: net akivaizdžiai blogus pasirodymus jie palydėjo ovacijomis.

Muzikantų teigimu, jų daina šiltai sutinkama, ją dažnai groja radijo stotys.

Pasak L.Adomaičio, kompozitorius M. Antoniou rūpinasi, kad eurovizinė lietuvių dainą būtų išgirsta ir kitose šalyse. Kiprietis kompozitorius jau užmezgė kontaktus su Izraeliu, Serbija, Makedonija ir Vokietija dėl lietuvių pasirodymų šiose šalyse.

Šiuo metu vyksta derybos ir dėl L.Adomaičio ir S.Jakubėnaitės internetinio puslapio sukūrimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją