Anot vicemero, ši informacija neskelbiama ir institucijos interneto puslapyje.

"Rotušės funkcijos nėra pakankamai rimtai atliekamos, neišnaudojama potenciali erdvė, kur būtų galima rengti pagrindinius Vilniaus kultūrinius įvykius. Pageidaujame, kad veikla būtų vykdoma aiškiau", - pabrėžė K.Masiulis.

Jo teigimu, Vilniaus rotušėje kultūrinė veikla turėtų būti planuojama iš anksto. "Jei paprašysime trijų metų parodų plano - vargu, ar gausime", - sakė vicemeras.

Pasak jo, pagerinti Rotušės veiklą - ilgalaikis procesas, todėl diskutuoti su Rotušės vadovais ketinama nuolat. Kitam susitikimui, kuris vyks maždaug po mėnesio, vicemeras paprašė Vilniaus rotušės vadovų aiškiau suformuluoti institucijos koncepciją.

Į vicemero pastabas atsakydamas Rotušės valdytojas Jonas Jonynas sakė, kad su vicemeru bandys rasti optimalų variantą, kaip pagerinti Rotušės veiklą.

"Mes pasistengsime aiškiau suformuluoti institucijos koncepciją. Mums ji gana aiški, bet gal tik mums vieniems", - sakė J.Jonynas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją