"The Darkness", kuri garsėja ne tik "sunkia" muzika, bet ir ekstravagantiškais sceniniais apdarais, laimėjo geriausios britų grupės, geriausios britų roko grupės ir geriausio britų albumo ("Permission To Land") kategorijose.

"Tai tikrai didelė privilegija, didžiulė garbė ir didelis pasiekimas", - sakė dainininkas Justinas Hawkinsas (Džastinas Hokinsas), kuris vėliau per grupės pasirodymą vilkėjo plunksnomis papuoštu sidabriniu prie kūno prigludusiu drabužiu.

"Turiu pasakyti, kad mes turbūt esame geriausia britų grupė", - juokavo jis.

Parodų centre "Earl's Court" įvykusio vakaro metu taip pat pasirodė JAV žvaigždė Beyonce Knowles (Bejonsė Noulz), kuri buvo pripažinta geriausia užsienio atlikėja, šokių muzikos grupė "Outkast", "geriausias užsienio debiutantas" reperis 50 Cent ("50 centų") ir atgimstančios 9-ojo dešimtmečio popmuzikos žvaigždės "Duran Duran", gavusios apdovanojimą už nuopelnus muzikai.

Vieną dainą kartu padainavo Missy Elliott (Misi Eliot), Alicia Keys (Ališija Kys) ir Gwen Stefani (Gven Stefani).

Milijonus albumų parduodanti britų dainininkė ir dainų kūrėja Dido (Daido) atsiėmė du apdovanojimus - kaip geriausia britų atlikėja ir už geriausią britų singlą ("White Flag"). Geriausia užsienio grupe pripažinti "White Stripes".

Tuo tarpu Justinas Timberlake'as (Džastinas Timberleikas), kuris dabar žiba kaip šokių muzikos žvaigždė, gavo geriausio užsienio atlikėjo ir geriausio užsienio albumo kategorijų apdovanojimus. Pastarasis jam paskirtas už jo debiutinį solinį pasiūlymą "Justified".

"Tai nuostabu. Tai tik pirmasis mano įrašas, tad, vyručiai, laikykitės manęs - mes dar turime ištverti depresiją ir priklausomybę nuo narkotikų", - juokavo jis.

Geriausiais popmuzikos atlikėjais ir geriausiais britų debiutantais buvo pripažinta grupė "Busted", o geriausiu britų atlikėju paskelbtas Danielis Bedingfieldas (Danielis Bedingfildas), kuris praėjusį mėnesį Naujojoje Zelandijoje pateko į automobilio avariją ir susilaužė stuburo slankstelį.

Jis susisiekė telefonu, bet ryšys buvo prastas. "Negirdžiu, ką sakote. Tiesiog noriu padėkoti, ar galima?" - pasakė jis vakaro dalyviams.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją