Stacey - žavinga vilioklė

Longo pradėjo, pieštuku nubrėždamas ploną liniją virš ir po akių vokais. Jis naudojo ploną šepetėlį, kuris sušvelnino linijas ir nubraukė spalvą į viršų link smilkinių, sukurdamas “elnės akių” žvilgsnį.

Prieš suteikdamas Stacey akių vokams dramatiškesnius atspalvius, Longo po jos akimis perbraukė geltono atspalvio permatoma pudra, siekdamas apsaugoti šią veido sritį nuo bet kokios spalvos, kuri galėtų pasklisti, jam šepetėliu lyginant tonus. Tai apsaugo spalvas nuo susitepimo, dėmių ir neutralizuoja mėlynumą šioje srityje.

Tempdamas spalvas link smilkinių, Longo Stacey akių vokams pridėjo kaštono ir purpurinės spalvos, išryškindamas kylančios išorinės akies linijos vaizdą. Jis naudojo spalvas iš savo akių šešėlių trio Autumn Rhythm ir Untitled # 3. Per vidinį vokų kampą ir antakių kaulo liniją Longo perbraukė labai ryškiai žibančiu sidabriniu Longo Magic Rose Highlighter.

Lygindamas spalvas, Longo akių vokus laikė įtemptus, atskirdamas juos pirštais. Tai užtikrina vientisą ir lygų odos padengimą net ir ties subtiliausiomis linijomis.

Per visą laiką Longo pastoviai tikrino Stacey akių grimą, siekdamas įsitikinti, ar tobulai subalansuotos kiekvienos akies kampų linijos.

Prieš pat padengiant keletą juodo akių tušo sluoksnių, Longo ant viršutinio Stacey akių vokų priklijavo dirbtines blakstienas. Stacey lūpos buvo apibrėžtos Passion pieštuku ir padengtos skaidriu Chrystal Liplux šydu.

Paskutinis potepis: Longo su Gold Canyon ir Terra Mauve skaistalais jos veidui suteikė sezoninį odos blizgesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją