Vasario 21 d., šeštadienį, 22 val., naktiniame klube „New Orleans“ vieni žymiausių Lietuvos džiazo scenos vardų kviečia pasinerti į siautulingą lotynų šokių muzikos ritmą: šiuolaikinės lotynų šokių muzikos ir „gyvo garso“ sintezę.

„DJ & Jazzy“ yra unikalus muzikinis projektas, kuriame kartu su didžėjaus grojama šokių muzika lotyniškais ritmais scenoje gyvai groja ir improvizuoja muzikantai. Didžėjaus grojamą šokių muzikos partiją sukūrė Egidijus Remeikis ir Arvydas Skirutis, tuo tarpu žymieji Lietuvos džiazo muzikantai gyvai improvizuos naktinio klubo scenoje. Trijulė „New Orleans“ scenai jau yra parengusi ir flamenko, perkusinį bei jaunimo šokių muzikos „DJ & Jazzy“ versijas.

Pasak „Premium Gera Club“ vakarėlių iniciatorės „Alita“ rinkodaros ir pardavimo direktoriaus Dariaus Vėželio, panašūs neįprasti ir originalūs projektai atitinka „Premium Gera Club“ vakarėlių misiją – siūlyti kokybišką pramogą. Taip, anot jo, kuriamas ne tik produkto įvaizdis, bet ir formuojama gėrimų vartojimo kultūra.

„Projektas turėtų patikti ir nešokantiems naktinių klubų lankytojams – juk tai ir gyvos muzikos koncertas“, - mano D. Vėželis. Jam pritaria ir „DJ & Jazzy“ projekto dalyvis Danielius Praspaliauskas: „Publikos reakcijos gali būti įvairios: vieni energingai šoks, o kitiems gali tiesiog patikti klausytis lotynų šokių muzikos ritmų ir gyvų improvizacijų sintezės“.

„Premium Gera Club“ anksčiau rengtuose vakarėliuose naktiniuose klubuose jau yra groję pasaulinio garso didžėjai Wally Lopez, Luis Paris, Dj Pablo Ceballos bei buvęs įspūdingas ugnies šou iš Maskvos „Erotic Fire Show“. D. Vėželio tvirtinimu, „Alita“ ir toliau rengs „Premium Gera Club“ vakarėlius įvairiuose naktiniuose klubuose, kaskart pristatydama originalią programą ir garsius vardus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją