Oro bendrovė pranešė nevykdysianti šių skrydžių:

Rugsėjo 23 d. Vilnius – Londonas – Vilnius
Rugsėjo 23 d. Žirona – Vilnius - Žirona
Rugsėjo 24 d. Vilnius – Milanas – Vilnius
Rugsėjo 24 d. Vilnius – Londonas - Vilnius

„Star1 Airlines“ vadovybė taip pat informuoja, kad dabartiniu metu vyksta derybos su Dublino oro uoste sulaikyto orlaivio, nuomojamo bendrovei, savininkais dėl orlaivio sugrąžinimo į Vilnių.

Informacija dėl „Star1 Airlines” galimybių vykdyti 2010 m. rugsėjo 25 d. ir vėliau numatytus skrydžius bei tęsti veiklą bus paskelbta rugsėjo 24 d. iki 16 val.

Bendrovės vadovybė apgailestauja dėl „Star1 Airlines“ keleiviams sukeltų nepatogumų ir plačiau komentuoti atsisako.

„Star1 Airlines" finansinį pajėgumą tirs Civilinės aviacijos administracija.

Skrydžiams į Ispaniją ir Didžiąją Britaniją išsinuomojo lėktuvus

"Star1 Airlines" ketvirtadienio vakarui atidėjo du reguliariuosius ir užsakomuosius skrydžius į Ispaniją ir Didžiąją Britaniją.

Civilinės aviacijos administracijos (CAA) vadovas Kęstutis Auryla BNS patvirtino, kad iš Vilniaus į Ispaniją "Star1 Airlines" keleivius skraidins Latvijos įmonės "Smartlynx Airlines" orlaivis, o į Londoną - Lietuvos "Small Planet Airlines" lėktuvas.

Tarptautinis Vilniaus oro uostas pranešė, kad skrydis Vilnius-Londonas numatomas 22.10 val., Londonas-Vilnius - 23.50 val., reisas Vilnius- Žirona - 19.55 valandą.

Trečiadienį "Small Planet Airlines" pakeitė "Star1 Airlines" reise į Londoną - išnuomojo savo lėktuvą kartu su įgula.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją