Jei nenorite, netgi nereikia naudoti viso vaisiaus. Jei tik turite kelias kvapo neskleidžiančias ir vabzdžius atbaidančias žvakes, išskobtas arbūzas bus puikus indas bet kokiam gėlių rinkiniui, o skiltelėmis supjaustytas citrusinis vaisius, plaukiojantis skaidrioje vazoje su gėlėmis, bus patrauklus, unikalus ir be galo šaunus šiltu oru vykstančių vestuvių akcentas.

Azijos atmosfera

Azijietiškas maišytas gėlių derinimas gerokai primena maišytą Azijos virtuvę. Ji sujungia Kinijos ir Japonijos kultūrines pakraipas bei tradicijas į vieną, tačiau jos negalima priskirti tik kažkuriai vienai šaliai – joje yra abiejų šalių elementų. Maišytą azijietišką dizainą gali pasitelkti bet kokios kilmės nuotaka, norinti būti stilinga, madinga ir unikali.

Vyšnių žiedai, orchidėjos ir bambukų stiebai yra privalomi maišto Azijos gėlių derinio elementai, tačiau tai, kaip juos grupuosite, priklauso tik nuo jūsų. Stiklinės vazos su upės akmenimis, orchidėjos ir vyšnių žiedai visuomet yra nuostabus reginys, o nuo jų neatsilieka ir paprasti bambukiniai stalų žymekliai. Norint sustiprinti atmosferą, virš šokių aikštelės iškabinkite popierinių žibintų girliandas ir ant kiekvieno stalo padėkite po dramblio kaulo spalvos valgymo lazdelių rinkinį.

Kaip ir bet kurio stilingo gėlių pasirinkimo atveju, neperlenkite lazdos. Jei laiku nesustosite, jūsų vestuvės atrodys lyg saiko jausmą praradęs kiniškas restoranas, o ne elegantiška šventė, apie kurią svajojote.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją