„Krizė mus su Petreliu prispaudė, kokie šventimai... Su Petru sutarėme, kad man labiausiai patinka gėlės, tuo ir apsiribojame. O kai baigsis krizė ir atsiras daugiau pinigėlių, nusipirksime viską, ko norėsim. Petras ir taip kiekvieną mano dieną paverčia gimtadieniu. Veikiu, ką noriu, viską galiu sau leisti, o jis man niekada neprieštarauja“, – kalbėjo Liveta ir sakė iš sutuoktinio gimtadienio rytą besitikinti sulaukti dešimt kartų didesnės puokštės nei įprasta. Esą džiaugsmą jai sukelia ne ypatingos dovanos, o mintys, kad visi artimieji šiuo metu yra sveiki ir gyvenimu nesiskundžia.

Moteris tvirtino į savo šventę svečių nekvietusi. Esą draugai ir nekviesti kiekvienais metais aplanko, parodo dėmesį, apdovanoja bučiniais ir gėlėmis. To iš jų žinoma dainininkė tikisi ir šiemet. Kadangi žinoma pora per daugybę metų atsijojo tik patikimus bičiulius, Liveta sakė, jog Karmėlavoje esančių jos namų durys tokiems žmonėms visuomet plačiai atveriamos.

„Kai iš visų pusių pradeda visi draugai skambinti, mes tada su Petreliu tiktai greitai į parduotuvę lekiam ir balius, žiūrėk, jau yra“, – atviravo L. Kazlauskienė.

Paklausta, kokia Petro Kazlausko dovana moteriai buvo labiausiai netikėta, Liveta prisiminė prieš dešimtmetį vyro dovanotą automobilį.

„Petrelis buvo man labai dosnus. Savo autorinius pinigėlius taupė taupė ir vieną gražią dieną jis sumanė tokią dovaną man padovanoti. Apsidžiaugiau, bet vyrą pabariau, nes tokių stambių dovanų aš nemėgstu. Geriausia dovana man yra gėlė, bučinys ir geri draugai aplink mane“, – pasakojo dainininkė.

L. Kazlauskienė pasakojo, kad jeigu tik dukra Ingrida Kazlauskaitė vieši tėvų namuose, mamos gimtadienio rytą ji pati pirmoji atbėga pasveikinti. Šiemet Ingrida neturės galimybės L. Kazlauskienės gimtadienio metu atvykti iš Vilniaus, todėl mamą jau spėjo pasveikinti iš anksto. Paklausta, kokios gimtadienio dovanos sulaukė iš dukros, L. Kazlauskienė sakė negalinti išduoti Ingridos. Esą I. Kazlauskaitė prašė niekam neatskleisti paslapties.

„Ingrida mane apkabino, pabučiavo, įteikė dovanėlę, mes išgėrėm šampano. Tai jau toks labai asmeninis daiktas tėveliams“, – užsiminė ji.

Dainininkė, pasakodama apie jau švęstus gimtadienius prisiminė, jog anksčiau ji buvo įpratusi švęsti audringai. Moteris sakė, kad fejerverkai būdavo neatsiejamo jos švenčių dalis.

„Vieną kartą uždegiau knatą, o fejerverkas nugriuvo ant šono. Vos spėjau nubėgdama užsidengti ranka uodegytę, o ugnis man tiesiai kaip šovė į delną, net pūslė išsipūtė“, – gerai pasibaigusį gimtadieninį incidentą prisiminė ji.

Moteris sakė, jog įvairios šeimos šventės dažniausiai būdavo švenčiamos kieme buvusioje pavėsinėje. Jei ne šią vasarą praūžęs škvalas, atlikėjų šeima pavėsine būtų džiaugęsi dar ir šiandien. Pasirodo, stiprus vėjas atplėšė Kazlauskų pavėsinę nuo žemės ir pakėlė į orą, o vėliau sviedė į žemę.

„Kai dingo elektra, išbėgome visi į lauką žiūrėti, kas vyksta. Pamatėme, kad viskas tik kaukia, cypia, medžiai linksta prie žemės ir mūsų pavėsinė kyla į orą, tada ją visi ir griebėme, traukėm žemyn. Vėjo gūsis kad pūstelėjo, tai Ingridos kojos apie pusantro metro nuo žemės pakilo. Pamačiau, kad nieko nebebus, griebiau vaiką ir bėgome į vidų, – ne pačiais maloniausiai prisiminimais apie naktį, kai Lietuvą niokojo audra, dalijosi dainininkė ir paaiškino, jog pavėsinės išgelbėti nepavyko – ji visa buvo sudraskyta, suniokota, subyrėjo į šipulius“.

Moteris sakė pastebėjusi, jog vienoje parduotuvėje šiuo metu lauko pavėsinėms taikoma nuolaida ir tikino nujaučianti, jog draugai išrinks tinkančią jos kiemui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją