2 kubeliais (1 cm) pjaustytos nuluptos kriaušės,
50 g pasmulkintų skrudintų graikinių riešutų,
100 g pasmulkinto ožkos pieno sūrio,
saujelė petražolių,
saujelė kalendros.

Užpilui:

4 šaukšteliai alyvuogių aliejaus,
2 šaukšteliai balzaminio acto,
truputis citrinos sulčių,
druska ir pipirai.

Dideliame dubenyje sumaišykite kriaušes, riešutus, sūrį ir žoleles.
Mažame dubenėlyje sumaišykite aliejų, actą, citrinos sultis, druską ir pipirus. Užpilkite ant salotų, išmaišykite ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją