Pirmadienį laidoje „Nuo...Iki...“ žiūrovai išvys prezidento žmonos interviu. Pokalbio metu garsi moteris ne tik prisiminė savo ir vyro meilės istoriją, akimirkas kai A. Brazauskas jai pasipiršo, bet ir atvirai papasakojo apie paskutinius prezidento gyvenimo mėnesius, pranešė LNK.

„Iki paskutinės akimirkos laikiau jį už rankos ir skaičiavau pulsą. Mes neatsisveikinome, nes tikėjome, kad jis pasveiks“, - viso pokalbio metu sunkiai tramdydama ašaras pasakos K. Brazauskienė.

Moters teigimu, ypač skaudu buvo kai sausio mėnesį, kartu su vyru porai esant ligoninės reanimacijos skyriuje, žurnalistai ėmė atakuoti žiauriais klausimais: ar A. Brazauskas jau mirė, ar dar daug liko... Juolab, kad ir gydytojų prognozės buvo pesimistiškos. Tačiau begalinės meilės ir rūpesčio dėka, kaip sako K. Brazauskienė, vyrą iš mirties nagų tąkart išplėšti pavyko.

Poros namuose iki šiol visi daiktai alsuoja A. Brazausko prisiminimu, o prezidento miegamajame esantis laikrodis – sustojęs. „Sustabdėme jį, kaip mano vyras išėjo“, - atviraus prezidento žmona K. Brazauskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją