„Nastia dabar visiškai laiminga, – papasakojo balerinos aplinkos asmenys. – Pirmą kartą per ilgą laiką ji jaučiasi tikra moteris – silpna ir trapi. Miguelis apiberia ją gausiomis dovanomis, o ji nepastebi jų amžiaus skirtumo.“

Su turtingu Čilės verslininku 34 m. Anastasija susipažino keliaudama po Pietų Ameriką. Žilagalvis mačo atkakliai siekė A. Voločkovos dėmesio, dovanojo jai brangias dovanas ir buvo labai galantiškas. Tačiau kai atėjo laikas grįžti į Rusiją, Nastia buvo tikra, kad vasaros romantika baigsis.

„Man trūko vyriško dėmesio. Ši kelionė suartino mus su Migueliu, Čilėje susitikinėjome kasdien. Kas bus toliau?“ – klausė Anastasija baigiantis nuostabioms atostogoms.

Tačiau stebuklai vyksta ne tik pasakose, tad greitai donas Miguelis išdygo ant A. Voločkovos namų slenksčio Maskvoje su didžiule puokšte skaisčiai raudonų rožių ir mažyte aksomu aptraukta dėžute.
„Dabar ant Nastios bevardžio piršto puikuojasi naujas žiedas, – papasakojo Anastasijos draugai. – Paklausta apie jo reikšmę ji tik paslaptingai šypsosi.“